Petra Berger zong samen met dochter twee duetten in Hendrik Ido Ambacht …Enough is enough?

Enough is Enough

Zo kwam op 5 maart met 2 jaar vertraging wegens de COVID pandemie een eind aan de reeks voorstellingen van de Tribute to Streisand tour in theater Cascade in Hendik-Ido-Ambacht. Alsof er in die 2 jaar niks gebeurd was in de wereld zaten we met een vrijwel volle theaterzaal bij de show van Petra Berger.

En deze keer weer eens met haar voltallige band, Edwin (of was het Edwinus?), Frank en Xander. Wat wel veranderd is in die 2 jaar dat dochter Babette Eline zich heeft ontwikkeld tot een geweldige artiest.
Een mooie toegift van de avond was dan ook de 2 duetten van Petra en Babette. Wat een indrukwekkende stem heeft Babette, dit moet wel voor een groot deel in haar genen zitten.

Het levensverhaal van Barbra passeerde deze avond de revue met de bijpassende nummers vanuit die periode. Woman in love, Papa can you hear me? Enz. Het beeld en geluid klonk als muziek in mijn oren. Afsluitend het geweldige duet met Petra en Babette waarbij ze Enough is Enough zongen, het kippenvel komt weer op als ik daar aan terug denk, sfeervol, enthousiast, muzikaal op en top en de zaal stond op zijn kop.

Enough is Enough ? We zullen het er mee moeten doen en terug denken aan die mooie herinneringen van de Streisand tour.

Wat een avond, Petra, Babette en band weer bedankt voor al dat moois wat jullie hebben laten horen.

Jan Koeckhoven

________________________________________

Afgelopen zaterdag 5 Maart trad Petra voor de laatste keer op met haar band en haar voorstelling Tribute to Barbra Streisand.

Natuurlijk wilde ik er heel graag naar toe, de datum was al 3x verschoven en had hier nog geen kaartje voor gekocht door persoonlijke omstandigheden.
Tevens was het een avondvoorstelling en aangezien ik net een nieuwe auto heb en nog niet alle toeters en bellen van de auto ken twijfelde ik.
Maar heb toch een kaartje gekocht en wat heb ik weer genoten van Petra en de band, en als verrassing zong dochter Babette ook nog met haar moeder voor de pauze en bij de toegift mee, wat een volume komt er dan uit, pfff, prachtig.

Ondanks dat ik de voorstelling Barbra Streisand al heel vaak heb bezocht, is het iedere keer weer verschillend. Ik heb en velen met mij een top avond gehad, het was genieten. De band en Petra bedankt hiervoor.

Wilma Dommanschet.

Voor meer foto’s van deze avond klik hier.

Voor meer foto’s van Carla Jongman klik hier.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

2 Responses to Petra Berger zong samen met dochter twee duetten in Hendrik Ido Ambacht …Enough is enough?

 1. Sorry Babette,ook jij bedankt Ik heb genoten van je optreden.
  En Jan,leuke foto en bedankt voor je review van ons top avondje uit.
  Wilma

 2. Wilma Dommanschet says:

  Sorry Babette..ook jij bedankt Ik heb genoten van je optreden.
  En Jan..leuke foto en bedankt voor je review van ons top avondje uit.
  Wilma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *