Petra Berger in theater Van Beresteyn Veendam…

 

Here’s to Jullie 

Zelden zal het woordje uitverkocht zo slecht gevoeld hebben. De teleurstelling klonk in Petra Berger haar stem toen ze in een promo filmpje zei: “Uitverkocht, ja dat gaat snel met de 1.5 meter regel in corona tijd “. Ruim 3 maanden niet kunnen optreden waardoor dit tweede optreden met “Het Allermooiste van” ook direct de laatste was van de geplande theater reeks en dat doet ook haar fans pijn.

Maar Petra zou Petra niet zijn als zij de gelukkigen die wel een kaartje hadden kunnen bemachtigen niet zou trakteren op een mooie show met een selectie van de allermooiste nummers uit haar theater tours van de afgelopen twintig jaar. Een moeilijke keuze zoals ze zelf tijdens het optreden vertelde maar dat kan ook niet anders als je zoveel gedaan hebt en zo veelzijdig bent.

Fans o.a. uit België, Amsterdam, Arnhem, Zevenhoven, Tilburg, Enschede hadden uren in de auto gezeten om Petra weer te zien en horen spelen in theater Van Beresteyn in Veendam. Het zegt alles over hoe geliefd Petra nog steeds is en dat de fans haar niet zijn vergeten. 

Bij het prachtige slot nummer Here’s to life hief Petra spontaan maar zo gemeend haar beker met thee en veranderde de tekst in “Here’s to Life, Here’s to Jullie”. De emotie spatte er van af en de diepe verbondenheid tussen artiest en publiek weerklonk in het slot applaus .

Here’s to Jullie

Voor meer foto’s klik hier

 

 

.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *