Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(41)
>
(41) marianne van welzenis
4 March 2014 16:43
email

Hoi Petra,

Was donderdagavond in Amstelveen bij je concert en wat was het weer
prachtig. Ook de musici waren fantastisch.
Kom nu met 3 dames van mijn sportgroep naar je concert met Jan.
Heb er zin in.

Groetjes en liefs
Marianne van Welzenis

(40) Monique van Vliet
18 February 2014 00:08
email

Afgelopen vrijdag waren wij in het nieuwe speelhuus in Helmond. En hebben natuurlijk weer een fantastische avond gehad met Petra, ze zingt zo zuiver, helder, puur en ingetogen en elke noot raakt je recht in je ziel.....
Deze avond was buiten dat 'ie al heeeel geweldig was nog specialer doordat Petra ons aansprak.

Wij gaan namelijk op 27 mei trouwen en we hebben haar gevraagd bij onze plechtigheid te komen zingen, ze zei dit in de zaal waarna er speciaal voor ons applaus kwam. Gevolgd door het nummer Don't let the moment pass, wat het thema nummer wordt van onze bruiloft.

Alles bij elkaar een super avond gehad!!

Petra, dank je wel, hartelijke groeten Karel-Jan en Monique

(39) Frits Vinju
11 November 2013 17:57
url  email

Harderwijk 10 november 2013, Petra was verkouden, grieperig las ik op facebook, afwachten en hopen, ritje Harderwijk en de eerste fans komen uit Rotterdam al aan bakje koffie en hoe was Petra haar stem ?? Frits geweldig !
Petra komt even later binnen en ziet er prima uit, hartelijke groet en hup naar de kleedkamer, Josetta de motor van deze geweldige website is al aanwezig en verkoopt cd, promoot Petra en ja dat is een stukje goud !
Petra en Jan komen op het podium en geloof mij ze geeft vol gas zingt geweldige stukken en straalt, ook mijn verzoek Ave Maria komt aan de beurt, en hoe !
Na afloop weer veel gezelligheid, praatje, 3 zoenen, kopje koffie, foto, handtekening niets is haar maar ook Jan Vayne te veel, het was een super zondag in Harderwijk, ze blijft mijn hart stelen en dat hoop ik nog heel lang ! We love you Petra !

Frits Vinju

(38) Franny van Schoonderwalt
10 November 2013 17:19
email

Ruimschoots op tijd aanwezig in de Doelen,Rotterdam werden verwelkomt met een kopje koffie.
Een leuke aankondiging, van het zondagochtend concert, door een, charmante dame....die 'de week doornam' en daarna.....
vlogen de mooie nummers je weer om de oren. Tussendoor vertelde Jan Vayne dat Petra, kampte met een zere strot....en dan komt weer eens naar boven dat vrouwen MEER kunnen verdragen dan mannen want tijdens het zingen was er niks van te merken!!!
Een prachtig intermezzo van Jan die zich eens van een andere kant liet zien, let wel, je zag niet meer dan zijn achterkant, spelend,op een PRACHTIG groot concertorgel van Flentrop uit 1967...Hij bespeelde het alsof hij er elke dag achter zat!
We waren weer, even, SAMEN het koor ....(samenzijn v Willeke Alberti) maar mooier tot gehoor gebracht door Petra Berger
Wat duurt zo een concert dan toch kort....voor je t weet sta je weer buiten...pppffff....maar niet voordat we, samen met de sterren op de foto gezet zijn!! Thanks weer voor een,oorstrelend intermezzo.....Succes bij je volgend en pas goed op jezelf !

(37) Franny
28 September 2013 22:37
email

Zucht...kijken of ik deze avond onder woorden kan brengen....
Je hebt een zaal (de Enk in Oirschot) , helaas geen grote opkomst maar het was alsof we 'één waren'....dan gaat dat gordijn open....je ziet 2 mensen en een piano.......en je VOELT kracht.....muziek.....golven van geluk, verdriet......intens. Geen poespas....geen overvloed alleen Petra Berger en Jan Vayne, die wel vergroeid lijkt met zijn piano.
Ze laten je voelen alsof ze er echt alleen voor JOU zijn (ja, en voor die anderen, dat weet ik)
De improvisaties van Jan, tussendoor....WAUW....hij vraagt aan het publiek wat ze willen horen en speelt het dan klaar om een geheel te maken van de meest,uiteenlopende smaken van mensen in het publiek....We waanden ons even, bij de door mij gekozen musical 'Phantom of the Opera' .
En, even, waren we ,als publiek zijnde , zelf 'de ster' tijdens het liedje 'samen zijn'.....
Helaas komt aan iets moois...veel te gauw een einde...wel weer een mooie cd bij enne gesigneerd door.....The Lady and the Vagabond.....want 2 grotere verschillen op 1 podium als die 2 vind je niet gauw !! Zij in beautiful black....en hij.....ach, zijn haar zat goed

(36) Annelies en Carla
25 June 2013 07:23
url  email

A Romantic Summer Night (Ermelo, 22 juni 2013).

Zaterdag zijn wij naar Ermelo geweest waar Petra Berger en Jan Vayne een gezellige en intieme voorstelling gaven in Royal Tulip Hotel De Heerlickheijd van Ermelo.

Na een Meet & Greet (leuk idee trouwens!) aan het eind van de middag, begon het concert om 20.30 uur ten overstaan van een gezellige groep fans van zowel Petra als Jan in een knusse en informele sfeer. Het is een prachtige locatie (ondanks het feit dat het weer niet meespeelde, maar dat mocht de pret niet drukken).
De zaal zelf was mooi en sfeervol aangekleed, compleet met kroonluchters en kaarslicht. Geluidsman Mark had goed zijn best gedaan en het klonk allemaal prima.

De nodige dosis humor tussen de veelzijdige romantische nummers door ontbrak niet en Petra legde (zoals altijd) al haar gevoel in haar prachtige sopraanstem.

Muziek en emotie zijn bij Petra onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat onderscheidt haar in onze ogen van veel andere artiesten. Het lukt haar steeds weer om ons met een vette glimlach stil te doen staan bij degenen die wij helaas hebben moeten loslaten.


De absolute hoogtepunten en het meest romantisch vonden wij ‘Liefde van Later’, ‘Zeg Me Wie Je Ziet’, ‘If Came The Hour’ (fantastische tekst) ……. en natuurlijk mocht ‘Terra Promessa’ niet ontbreken, DE doorbraak van Petra, alhoewel, het zij gezegd, wat minder ‘indrukwekkend’ met slechts piano.

Geheel terecht werd nog even een dankwoord aan Josetta Mellies gericht, die nu al meer dan vijf jaar een fansite bijhoudt zodat fans niets hoeven te missen.

Petra en Jan, wij kijken uit naar jullie volgende voorstelling!

Lieve groet,

Carla en Annelies


Gronau, 25 juni 2013.


(35) Erika Aardoom
6 April 2013 12:41
url  email

Lieve Petra,
Wat een ongelofelijke mooie avond hebben jij en Henk, ons en onze kinderen gegeven! Ze genoten en vol zelfvertrouwen stonden ze uit volle borst mee te zingen, optreden samen met Petra Berger.........ze zijn er nu nog vol van! Onze kleine blonde meid achter de piano samen met Henk.....wat een prachtige ervaring! Wat jullie samen hebben gegeven voor onze kids is zo waardevol, we hebben alles vastgelegd, op film en foto, zodat ze het heel lang in hun herinneringen vast kunnen houden!
Heel veel liefs van ons allemaal!

Erika.

(34) Algonda
1 March 2013 12:34
email

Voor mij is er maar 1 geweldige zangeres in Nederland en dat is Petra Berger.
Heb al verscheidene concerten bijgewoond en een aantal cd's in mijn bezit.
Geweldig wat een mooi mens en wat een geweldige stem.!!!

Hoop binnenkort nog weer eens een life optreden te mogen meemaken.

tot gauw, Algonda

(33) Katja
10 December 2012 19:00
email

Zaterdag 8 december naar het jubileumconcert van Petra Berger.
Na jaren genoten te hebben van de CD Here and Now en diversen andere losse nummers, voor de 1ste keer naar een live optreden.
Wilde dit al veel eerder, maar helaas er wou niemand mee, het is erg jammer dat zo weinig en zeker de jongere populatie haar mooie muziek niet kent. Wat is er nou mooier in dit gehaaste leven om even jezelf helemaal af te sluiten met de mooie stem en liederen van Petra Berger. Voor mij een echte complete ontspanning.
Jaren geleden kennis gemaakt met deze mooie vorm van muziek via Classic FM en wat later de muziek van Petra Berger leren kennen als ik het goed herinner via de TV bij het programma Koffietijd. Ik kreeg mijn 1ste CD Here and Now in 2006 en heb deze helemaal grijs gedraaid.
Afgelopen week tot 2 x toe misgegrepen toen ik TOUCHED BY STREISEND wou kopen, maar dat had zo moeten zijn. Want nu heb ik hem gesigneerd en al met een foto erbij waar ik op sta met Petra Berger GEWELDIG!
Het was een geweldig mooie ervaring, waar ik veel eerder naar toe had moeten gaan.
Bedankt voor dit mooie optreden, mogen er nog velen volgen.


(32) Ton en Conny
1 December 2012 00:04
email

Vanavond naar het jubileumconcert van Petra Berger in Mijdrecht geweest, het was grandioos!
Het is de zesde keer dat wij een concert van Petra live mochten bijwonen en ook nu weer hebben we volop genoten van haar meer dan prachtige stem, de enorm goede muzikale begeleiding van haar band, ondersteuning van de achtergrondstemmen en de variatie in het repertiore. Het meest mooie en ontroerende moment was wel toen Petra de song Memories ten gehore bracht. Ook de songs van de CD Mistress, onze favoriete CD, bezorgden ons menig kippenvelmoment.
Het optreden met haar zus Lida; Petra zei al dat zij dit heel erg leuk vindt om te doen en dit straalde er dan ook vanaf. Wat een voelbare interactie en enthousiasme tussen de twee zussen, grandioos!
Het is zeker niet de laatste keer dat wij een concert van Petra zullen bezoeken, hopelijk komen er nog velen, Petra, Lida, de band, de achtergrondzanger((s)(ressen), bedankt voor deze avond, het was geweldig!
Groeten, Ton en Conny.


(31) Petra Berger
20 October 2012 17:00
email

Dankjulliewel voor de mooie reakties!! Speciale dank ook aan Josetta, de beheerder van deze mooie site, voor al haar enthousiasme en betrokkenheid!!

(30) Helga Bruggink
20 October 2012 15:27
url  email

Beste Petra Berger, heb net via de computer enkele liederen van u beluisterd.
Wat een prachtige en ontroerende stem en uitstraling hebt u.
Ik kreeg echt kippenvel, zo mooi en zuiver u die zong.
Ik ga zeker een CD van u kopen.
Nog heel veel succes en geluk in uw verdere zang loopbaan.
Vriendelijke groeten, Helga Bruggink uit Westendorp.

(29) Joke
19 October 2012 19:43

Gisteren was het optreden in de Odeon te Zwolle. Het was een superavond en wat een prachtige stem heeft Petra toch. De variatie in het programma vond ik erg mooi, zo divers. Een aantal liedjes raakte me emotioneel doordat het zo prachtig gezongen werd. Wat een stem! Voor mij was het de eerste keer dat ik haar live hoorde maar zeker niet de laatste. Ben ook heel blij met de mooie foto die gemaakt is van Petra en mji. Met dank aan Josetta.

(28) Jan en Riek
19 October 2012 12:12
email

We hebben enorm genoten van het 25 jarig jubileumconcert op 18-10-2012 PETRA BERGER in ZWOLLE in het ODEON.
Dit is altijd mijn wens geweest om haar te kunnen zien en horen perfecte show kan niet beter.


(27) Jannie
5 October 2012 17:28
email

En prachtige website van jou Petra ..Super ,maar ik ken je nog van vroeger toen je optrad met chess, En nu ben ik al jaren groot fan van Martin Mans en heb onlangs een concert meegemaakt in Bolsward met jou en Jan Vayne

Geweldig maar jou cd,s heb ik allemaal omdat je een bijzondere stem hebt ,,Zit nu sinds kort ook op zangles enwil ook een nr van jou gaan zingen
Je bent en blijft een Uniek en prachtig mens en hoop nog lang van je te horen ,alleen kom eens wat vaker richting Friesland...liefs

(26) Carla
1 July 2012 11:12
url  email

Mooie, prachtige website Josetta. Ik weet dat het veel tijd kost om een site bij te houden, dus complimenten! Leuk al die filmpjes en de layout ziet er ook geweldig uit.
Met deze site hoeven we niets te missen omtrent Petra. Succes verder met je site en misschien zien we elkaar nog in Zwolle.

Groet,
Annelies en Carla

(25) Gretha
9 June 2012 13:22

Mijn complimenten voor de overzichtelijke fansite voor de geweldige zangeres Petra Berger...

Groeten Gretha

(24) ad
28 May 2012 17:26
email

Een goddelijke vrouw met een hemelse stem.Zo vind je geen tweede.
Ik wil meteen het volgende concert van haar zien en beleven.

(23) Riet
24 May 2012 14:55
email

Gisteravond in Goes genoten van je prachtige stem. We gaan kaarten bestellen voor je optreden in Middelburg in oktober.

(22) ANITA
30 April 2012 13:49
email

bedankt voor jullie mooie muziek, op 30 april, het was wel vroeg maar wel heel
mooi.
me tranen kwamen vanzelf.
wat hebben we genoten, bedanktnogmaals.

het was in mijdrecht.


anita en johan.

(21) Ramona van steijn
19 March 2012 12:33
url  email

Hoi
Petra 25 jaar nog Gefeliciteerd .
Jou CD s zijn zo mooi .
Ik hoop dat je weer gouw een keer naar Beverwijk komt .
Hen je de riet tuin man beer nog die je op je verjaardag in Beverwijk van me kreeg .
Ik heb Autisme maar mn hoofd Raakt vaak leeg en ontspannen Als ik je muziek luister .
heel veel liefs en tot gouw een keer gr Ramona van Steijn de handtekening op mn gips heb ik nog bewaard .

(20) Steve Wilson
19 February 2012 00:24
email

Lieve Petra

mijn vrouw en ik waren bij jouw concert in Bussum vanavond, wij willen alleen zeggen dat wij het heel erg mooi vonden, je hebt een stem van een engel, je hebt twee mensen heel gelukig en blij gemaakt. Ga lekker door je bent een kanjer !

(19) jeannette en peter
5 February 2012 15:27
url  email

Lieve Petra,
Vrijdagavond 3 februari, theater Harderwijk. Wij waren 2,5 uur onderweg vanuit Doetinchem maar . . . . elke minuut reizen was de moeite waard. Hadden dit sublieme concert niet willenn missen. Zeer hoog muzikaal niveau !
Jouw liefde voor muziek en enthousiasme is weer een ( extra) inspiratie voor ons eigen trio "lady&gentlemen".
Barbara=Petra of Petra=Barbara, wij hoorden soms geen verschil . . . . . dankjewel voor een fantastisch concert.


(18) Anita de Rave
18 January 2012 07:28
email

Hey Petra,
Gisteravond bij je concert in Oude Luxor Rotterdam geweest. Wat een fantastisch mooi concert !! Ik heb genoten met hoofdletters. En als fan van Barbra kan ik je met recht zeggen.... Dit doet Streisand je niet na !!
Veel succes verder.
Liefs AnitX

(17) Jean-Paul Coesel
11 December 2011 17:01
email

Het optreden op 1n december in Vught was adembenemend mooi!
Grote klasse en weer een fan erbij...
Leuk dat je tijdens het signeren van de cd dacht
dat ik de cd bij bol.com gekocht had. (niet dus)...

(16) Freek.Tanja
21 November 2011 21:18

Wat heeft u een geweldige stem, een meerwaarde voor de Kathedraal concerten
gr Freek en Tanja

(15) martiencarian@gmail .com
28 October 2011 14:12

22 oktober een prachtige avond in de Kei in Reuzel

(14) Marja en Henk
18 October 2011 20:47
email

Zaterdagavond een top avond gehad.
Petra, bedankt

(13) Wilma D
15 October 2011 01:13
email

Vandaag de cd Touched bij Streisand in de brievenbus van Petra, wat een prachtige songs allemaal,,wat een stem!!!! Genieten en nu op naar een van haar nieuwe reeks concerten ,morgenavond het eerste concert voor mij in Noordwijk.En Josetta,,de site is weer subliem bijgewerkt, prachtig.

(12) Jarnoh
14 October 2011 10:57

Hallo mama mooie site heb jij gemakt van petra berger groetjes jarnoh

>

One Response to Gastenboek

  1. Deze website ziet er mooi uit en is up to date en informatief. Leuke foto’s van de try out in Beverwijk. Het kost veel tijd om een site bij te houden, dus mijn complimenten Josetta!

    Lieve groet van Carla