Petra Berger een Power woman…

Afgelopen zondag, eindelijk na 4 maanden stilte mochten we weer genieten van Petra Berger haar geweldige stem.
We waren in het Rijswijkse Schouwburg. Petje af voor de mensen daar, ze hadden alles perfect geregeld. Alles netjes in banen geleid, alles Corona proof. Top!

We mochten zelfs genieten van 2 voorstellingen, om 16.00 uur en 20.00 uur.
Vele vaste fans hebben Petra die dag verwend met een groot boeket rozen, lekker kaasje, wijn en cadeaubon.

Hieronder een filmpje wat Petra nog voor de voorstelling met ons deelde op Facebook. Lief!

Hieronder lees je een aantal leuke reacties van mensen uit de zaal.

Mijn vriendin en ik zijn voor het eerst naar een optreden van Petra Berger geweest.  Wat fantastisch, wat een power woman, wat een stem, en wat een emotie. Ontroerend, meeslepend, swingend, en zo mooi.  Ze heeft ons geboeid van het begin tot het einde.  Haar stem doet niet onder voor die van Barbara Streisand. Ook Petra bezorgde ons  kippenvel.  We zijn swingend het programma uit gegaan en hebben genoten.  Zeker voor herhaling vatbaar.  Ook de mensen van de fanclub, dank jullie wel voor de gezelligheid. 
Groeten van Renee en Rina.

Genoten van hemelse muziek in helse tijden.
Franny

Het was een heel geslaagde avond op een bijzondere manier. We hebben enorm genoten. We hopen dat het in de toekomst weer zoals vanouds is maar deze hebben we i.i.g. weer binnen! Veel succes verder met alles wat er gaat gebeuren.
Groet Jan en Mariska

Lieve Petra.
Jij hebt ons een mooie middag bezorgd.Je hebt ons weer geraakt met je mooie stem.
Liefs Nel & Jacq Koelewijn.

Wat is muziek belangrijk en wat kan het doen met een mens! Gelukkig hebben we weer heel even kunnen genieten van Petra en de mannen in het theater. Het was geweldig, ik ben blij dat ik er bij kon zijn!
Carla.

Toen ik terug naar huis reed besefte ik dat de nieuwe werkelijkheid is dat er een bordje uitverkocht bij de kassa staat als er maar 135 van de 700 stoelen bezet zijn. Een liefdesduet nu op 1,5 meter gezongen wordt. Maar bovenal dat het oude gevoel van lekker naar het theater gaan de warmte van de zangeres en de emotie in haar stem mij meer raakte dan ooit.
Kees.

Wat heb ik het gemist en wat was het fijn om weer naar het prachtige Tribute to Streisand te mogen en lieve vrienden weer te kunnen zien. Het was vreemd en wat onwennig om met weinig mensen in zoā€™n grote zaal te zitten. Wat was iedereen enthousiast en wat hebben we dankzij Petra en haar geweldige band weer mogen genieten van een schitterende show en weer eens een ouderwets heerlijke middag en avond. Gelukkig staan er voor augustus nog meer van deze mooie concerten in de planning.
Lieve groetjes, Hans

Na maanden geteisterd te worden door het Corona virus en de voorstelling Tribute to Barbra Streisand in het theater Rijswijk in juni werd geannuleerd door alle Corona beperkingen mocht Petra Berger met haar band op zondag 5 juli 2 Barbra voorstellingen geven in een aangepast Corona theater met maximaal 150 bezoekers. Mijn laatste bezoek in Delft met Petra’s concert Passione was in 2019 dus ik was zo blij dat er weer een concert van haar was, en het enige verschil met haar vorige voorstelling van Barbra was zonder een beamer met fragmenten van Barbra maar voor de rest was het genieten voor iedereen. Ik heb dit concert al diverse keren gezien en het is iedere keer zo genieten van haar gigantische zuivere volume stem, en haar begeleidende band, wat een top musici. Als extra zong Petra C’era Una Volta La Terra Mia van haar nieuwe cd Passione, zij kreeg ook een daverend applaus van het publiek want haar volume en heldere stem verrast nog steeds iedereen. Ik had een vriendin met haar buurvrouw mee, nou de buurvrouw kon niet stil zitten want ook zij hebben zo genoten van dit concert en waren beide sprakeloos van haar zang talent. Nu maar hopen dat het Corona virus in Nederland niet meer vermeerderd en wij weer volop kunnen genieten met volle zalen van Petra met haar band.
Wilma.

Perfect, ze verdient een volle zaal. Mag ook in het Italiaans zijn.
Bert Breedveld.

Was een verrassing zo goed was Petra en bij het laatste nummer Guilty ging het dak (bijna) eraf. Jammer dat ze niet persoonlijk bij de cd verkoop was.
Edith.

Ondanks de beperkingen in het theater a.g.v. de coronacrisis hebben we heerlijk genoten van het aangepaste optreden van Petra en haar bandleden. Ze hebben een prachtig optreden verzorgd met een mooie selectie van nummers met daarbij een boeiend verhaal over het leven van Barbra Streisand.
Naam onbekend (heeft cd gekocht)

Voor meer foto’s klik hier.

.

.

.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *