Een stukje Brooklyn in Heiloo …

Barbra Streisand (uit Brooklyn New York) trad aan het begin van haar carrière avond aan avond, de hele avond op in de nachtclub de Bon Soir in Greenwich village en daar Petra Berger afgelopen vrijdag 2 optredens op één avond gaf in de cultuurkoepel Heiloo en totaal 3 uur op het podium stond was er weer een mooie overeenkomst met Barbra gevonden. De muziek van Barbra Streisand past Petra als een maat jas en de vele anekdotes over het leven van Barbra die Petra verteld in de show maken er in beeldspraak gesproken een maatpak van.

De veelzijdigheid die Petra laat horen en zien in combinatie met de plaagstootjes die zij (over en weer) naar de bandleden uitdeelt geven zoveel plezier hebben in wat je doet weer dat je automatisch alles om je heen even vergeet . Als Petra samen met alleskunner Edwin Schimscheimer als modern A star is Born uitstapje Shallow van Bradley Cooper en Lady Gaga zingt gaat het publiek uit zijn dak en wordt de cultuurkoepel voor even een echte poptempel.

De show heeft na 4 succesvolle seizoenen nog niets aan kracht ingeboet en omdat Petra durft te vernieuwen blijft hij verfrissend spannend.

Vanaf volgende week start Petra begeleidt door Edwin een nieuwe show ‘Pure Passie’ en ik ben benieuwd op welke muzikale hoogstandjes zij ons daarin weer trakteert. Petra blijft namelijk verrassen en dat maakt ‘een avondje Petra Berger’ zo speciaal.

Eerst volgende show is komende zaterdag 19 september in theater Koningshof te Maassluis. Aanvang 19.00 uur en 21.00 uur.

Voor meer foto’s van deze avond klik hier.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *