Een onvergetelijk optreden in Beverwijk…

Door Kees van de Laar,

Het zijn drukke dagen voor Petra. Nu de succesvolle “op zoek naar geluk ” tour voor even gestopt is ( 5 feb 2016 in Veendam de eerstvolgende), staat de maand december in teken van de kerstconcerten.
En zo stopte mijn volgtour na Gorinchem op zaterdag deze keer in Beverwijk 20 december 2015 (zondag). Het Tata steel symfonisch blaasorkest gaf hier zijn jaarlijkse kerstconcerten met Petra als gastsoliste.

19 dec 2015-van Kees (2 van 24)
Nu ben ik altijd al enthousiast als Petra Berger optreedt maar dit was zo een avond waarin alles klopte en die ik dan ook niet snel zal vergeten.
Een groot orkest ( bij veertig man ben ik gestopt met tellen) prachtige muzikale arrangementen sfeervolle dia projecties op de achtergrond een volle zaal en natuurlijk Petra Berger.
Telkens weer,  Terra Promessa, Allegria Have your self à merry little xmas werden o.a. door haar gezongen maar het hoogtepunt van de avond was “liefde van later”. Vijf en een halve minuut puur genieten. Een intro van anderhalve minuut waarin elk instrument van het orkest aan bod kwam en de kristalheldere stem van Petra.
20 december 2015 heeft “liefde van later” voor mij een heel nieuwe dimensie gekregen namelijk die van puur muzikaal geluk.

19 dec 2015-van Kees (3 van 24)
Onderweg naar huis was de wereld voor eventjes een stukje mooier en zong ik ” ik hou van jou”.
Wat muziek al niet met een mens kan doen.

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Een onvergetelijk optreden in Beverwijk…

  1. Wij vonden het een fijn concert. Is het mogelijk dat u mij de foto’s stuurt. Zo leuk eerste foto’s met nieuwe dirigent!
    Ik hoor graag. Vr.groet Olga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *