Nieuwjaarsconcert met Petra Berger en Jan Vayne in De Bult…

 

Door Wilma Dommanschet,

 

Er was een optreden van Petra Berger en Jan Vayne ergens in Overijssel, een klein dorpje De Bult bij Steenwijk, ik had wel van Steenwijk gehoord maar nog nooit van De Bult.

Even de routeplanner erbij, 200 km rijden van Den Haag, ja, ik wil heel graag er naar toe, heb veel optredens van ze gezien maar nog nooit van Bach tot Abba.

Wat moet ik mij erbij voorstellen? Ach, alles wat Petra en Jan samen doen is zo mooi dus laten we maar gaan, het is tenslotte een heerlijk uitje om te gaan en te genieten van hun muziek.

Dit optreden vond plaats in hotel Huis ten Wolde welke veel optredens van bekende artiesten combineren met een nachtje slapen, dit heb ik dus geboekt.

 

HTW-1500x430

Ergens in the middle of nowhere was dit hotel, prachtige omgeving veel groen en alles drassig nat.

Mijn kamer lag op de 1ste etage, had een prachtig uitzicht op de natte weilanden en om 15.30 begon het concert.

 

 

 

Om 14.45 konden wij een plaatsje zoeken in de muziekkamer in het souterrain en het liep al snel vol, stoelen werden nog bijgeplaatst en we konden daar nog een drankje en eventueel wat heerlijke snacks bestellen tot het concert begon.

Een mevrouw van de organisatie kondigde Jan en Petra aan en Jan begon met zijn intro, prachtig.

 

Petra Berger in Huis ten Wolde 10-01-2016--6Petra Berger in Huis ten Wolde 10-01-2016--4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna kwam Petra op en zong zoals gewoonlijk de sterren van de hemel, genieten van zoveel bekende songs van haar onder begeleiding van de virtuoos Jan. O.a het nummer van Vicky Brown, Stay with me till the morning en het mooie nummer over het indrukwekkende verhaal van John Lennon en zijn minnares May Pang, My one true love kwamen voorbij.

foto2_2016-10-01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ongeveer 40 minuten was er pauze en de drank en bitterballen gingen als een speer, Josetta stond zoals gewoonlijk aan het verkooppunt van cd,s en dvd,s van Jan Vayne en Petra Berger.

Na de pauze van ongeveer 30 minuten kondigde de mevrouw van de organisatie weer Jan en Petra aan, maar die zaten nog ergens heerlijk te relaxen, zij kreeg het een beetje benauwd want er kwam niemand te voorschijn, en ging ze maar ophalen;)))

Ach het gaat heel snel voorbij als je geniet, Petra zong nog een van mijn favoriete nummers, You raise me up, en dat was tevens ook de toegift onder luid applaus van de hele zaal.

 

Petra Berger in Huis ten Wolde 10-01-2016--5

 

 

 

 

 

 

 

 

De akoestiek was er perfect, de locatie was leuk, en nadien hebben we nog gezellig wat staan te praten met Petra en Jan tijdens het signeren van de verkochte cd,s en wijzelf zijn na afloop bij de dorps Chinees gaan eten, het was een perfect uitje.
Bij de Chinees Steenwijk 10-01-2016-194956Groepsfoto2

 

 

 

 

 

 

Bedankt Petra en Jan.

_____________________________________________________________________

Voor meer foto’s klik hier.

Wat was het een pracht locatie en ontspannen sfeertje daar. Van mij zouden ze er best nog een keer mogen op treden 🙂

Carla Jongman en Klaas Brinkman bedankt voor jullie deel foto’s. Superrr…

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *