Petra Berger de perfecte ambassadrice voor de cultuursector in Den Haag…

Met een weergaloos optreden in het World Forum The Hague heeft Petra Berger opnieuw laten zien en horen hoe belangrijk muziek is voor onze samenleving en dat de sector cultuur alle steun zou moeten krijgen na deze moeilijke anderhalve jaar van zowel politiek als publiek.

Meer dan 500 bezoekers genoten van het concert op de vroege zondag waar Petra en haar 3 koppige band het levensverhaal vertolkte van Barbara Streisand.
Prachtig smaakvol vertolkte nummers aangevuld met mooie anekdotes gaven een perfect beeld weer van het leven van Barbara Streisand. 
Je moet van goede huizen komen om Streisand geloofwaardig te kunnen neerzetten maar voor de onvermoeibare Petra Berger was dat geen enkel probleem.
Zo ontstond er een mooie chemie tussen Petra en het enthousiaste publiek en ging iedereen na het ovationele slot applaus tevreden en blij naar huis. 

Als het applaus een graadmeter zou zijn voor politieke stemmen dan zou Petra Berger zeker in de tweede kamer komen en een betere cultuur vertegenwoordiger kan ik mij eigenlijk na haar optreden van vandaag niet voorstellen.             

A tribute to Barbara Streisand van Petra Berger boeit van het begin tot het einde, one voice two singers.        

Kees van de Laar.      

Voor meer foto’s klik hier.   

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *