Van Bach tot Abba voor het goede doel in Nieuwegein…

Zaterdagavond 23 april gaven Petra Berger en Jan Vayne met samenwerking van de Lionsclub Nieuwegein een muzikale show in een uitverkocht theater De Kom. Dit alles was t.b.v. het Onderzoeksfonds van het St. Antonius ziekenhuis te Nieuwegein.

Het was een prachtige avond. De avond werd geopend met de titelsong uit de gelijknamige film The way we were van Barbra Streisand. Daarna o.a het mooie Liefde van Later van Jacques Brel, You raise me up van Secret Garden maar ook nummers waar het publiek lekker kon meezingen/ neuriën zoals Telkens  weer en Samen zijn van Willeke Alberti. En natuurlijk een nummer van Abba Slipping through my fingers kon ook niet ontbreken.

Nieuwegein 23 april 2016 (20 van 38)Nieuwegein 23 april 2016 (3 van 38)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Vayne deed ook een improvisatie. Het publiek vroeg om nummers van o.a Ramses Shaffy en Andre van Duin maar wat ook heel toepasselijk was een nr. van Prince Purple Rain. (Deze week plotseling op 57 jarige leeftijd overleden) Het werd dus een improvisatie met veel stemmingen. Van Willempie tot Prince maar wat kan hij dit als geen ander. Super!

Nieuwegein 23 april 2016 (1 van 38)Nieuwegein 23 april 2016 (32 van 38)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom het was weer een heerlijk avondje van Bach tot Abba en van Petra Berger tot Jan Vayne.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *