You raise me up concert met Petra Berger en Vocal Group Voice in Vlissingen…

In concert:  You raise me up in Vlissingen.

In april 2014 na een optreden in Berlicum (samen met Jan Vayne the Closer than ever tour)  vertelde Petra dat ze heel graag in 2015 weer een paar concerten in kerken wilde doen met een band. Een lang gekoesterde wens,  A dream coming true, zei ze . 5 juni 2015 vond het eerste optreden plaats van de You raise me up reeks in de St. Jacobskerk in Vlissingen.

Vlissingen 5-6-2015-9311

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra Berger is een van de meest veelzijdige zangeres van Nederland. Ze beheerst meerdere muziek stijlen en weet deze op een eigen natuurlijke wijze in elkaar over te laten lopen. Een breed spectrum aan muzikale klanken komt op deze avond dan ook  voorbij, daarbij perfect ondersteund door Vocalgroup Voice o.l.v. Martin Mans en begeleidt  door 3 musici die hun sporen in de muziekwereld al lang verdient hebben.

Vlissingen 5-6-2015-9240

Vlissingen 5-6-2015-9244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra Berger ontroerd met Eric Clapton’s Tears in Heaven  Ze verleidt met To make you feel my love, is romantisch met Mi mancherai ( uit de film il Postino ), laat haar gevoelige kleinkunst kant zien in het prachtige Liefde van later, deelt een bijzondere herinnering met L’Ultimo Abbrachio  en is zichzelf met Terra Promessa.
Michael Jackson’s Earth song is een nummer dat je niet snel bij Petra verwacht maar dit nummer wordt prachtig vertolkt en geeft het nummer alle glans die het verdient.

 

Vlissingen 5-6-2015-9245-2Natuurlijk passeren nog veel meer prachtige nummers van Petra Berger de revue, speelt Martin Mans twee nummers op het orgel en laat Vocalgroup Voice hun zangkwaliteit horen waardoor je aan het einde  van de avond tot de conclusie komt dat You raise me up een voorstelling is die je van het begin tot het einde boeit en raakt.

Onderweg naar huis bedacht ik mij “wat is het mooi als je anderen in jouw droom kan laten wegdromen”.

De komende dagen kunt u de voorstelling zien in ‘s- Gravenzande (12-6), Hoogeveen (13-6) en Amsterdam (20-6).

Tot Petra

 

 

 

P6050161 Foto8

 

 

Foto’s hiernaast door Carla Jongman

 

 

 

Voor meer foto’s klik hier.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *