A Golden Gala en de kus van…

Afgelopen maandag en dinsdag was Petra Berger als special guest aanwezig bij het benefiet concert ‘We believe in Music’ van het MST Gala Orkest onder leiding van Freddy Golden. (De opbrengst van de twee avonden gaat naar de Zonnebloem)
De kracht van muziek die eens te meer verbroedert, een orkest dat louter uit muzikanten bestaat die werkzaam in de zorg zijn, een cardioloog die zijn hart volgt en ‘Ne Me Quitte Pas’ zingt en bandleider Freddy Golden die dit jaar 60 jaar in het vak zit en omdat hij zoveel voor de muziek en de Stad Enschede betekent heeft, van de burgemeester de penning van de stad Enschede krijgt.


Petra was speciaal door Freddy Golden gevraagd om te komen zingen op deze voor hem zo speciale avond waarop ook zijn goede vriend Lee Towers acte présence gaf.
Petra zong onder begeleiding van het orkest en koor (samen 87 man en vrouw sterk) 3 nummers waaronder op speciaal verzoek van Freddy Golden het duet ‘We Can’t Let Go’ (dat zij samen met haar goede vriendin Simone Kleinsma in 2006 opgenomen heeft en daarom een speciaal plekje in haar hart inneemt) met zijn dochter Maureen die hierover op Facebook zo mooi zei: ‘Dreams do come true’.


Als Petra Berger de ochtend daarna bij R.T.V. Oost wordt gevraagd wat voor haar het mooiste moment van de avond was zei ze: ‘Er waren zoveel mooie emotionele momenten maar wat ikzelf ook heel speciaal vond was om samen met Lee Towers hand in hand een gedeelte van ‘You Never Walk Alone’ te zingen.
Dat Lee Towers hier ook van genoten had bleek wel uit de spontane pakkerd die hij Petra gaf ‘We Believe In Music’ was een ode aan de zorg, aan samen dingen doen en er voor elkaar zijn en zoals altijd de verbinding die muziek geeft.

Voor meer foto’s van maandag 18 november 2019 klik hier

Voor meer foto’s van dinsdag 19 november 2019 klik hier

Voor het terug luisteren van interview bij RTV Oost klik hier.

Petra Berger staat zondagmiddag 1 december in theater Carrousel te Ommen met haar theatershow Passione Italiana. Voor tickets klik hier .

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *