Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(41)
<
(11) ramona
2 September 2011 20:55
email

Petra Berger ik ben er weer bij in beverwijk
nog steeds grote fan .
je was toen jarig en kreeg een riet tuin man beer .
je kids vond hm geweldig
en jij ook als je me ziet dan weet je het weer
de meid met autisme asperger die rustig word van jou muziek
Het medicijn ben jij hihihi
liefs Ramona van Steijn

(10) pietwestbroek
18 May 2011 21:34
url  email

Dag allemaal ''rond petra' beetje laat maar nie TE laat nog even terug naar oranjeconcert 29 april met petra in combinatie met koor ijsselzangers. Alhoewel alweer enkele weken verder worden nog steeds positieve geluiden gehoord van bezoekers. Petra ...ga zo door... met behoud van je crew !! Groet, Piet

(9) Rian Lowies
25 January 2011 10:23

Hallo allemaal! Beetje een late reactie, maar toch....
Super mooie site! Veel info en prachtige geluidsfragmenten, wat een prachtige stem heeft Petra toch he! Het was een geweldig concert vorige week! Jammer dat het de laatste was van de kathedraal concerten, het mag van mij zeker volgend jaar weer! Ga zo door, jullie zijn goed bezig!

Groetjes Rian.

(8) Esther
20 January 2011 09:53
url  email

Hallo meiden (ik heb niet eens naar jullie naam gevraagd)
Wat een leuke avond hebben we gisteravond gehad, hè?
Ik heb ontzettend genoten van het hele concert. Ik kwam voor Petra Berger en Jan Vayne en nam eigenlijk de rest een beetje voor lief.
Maar de Martin Mans Mannetjes hebbben mij blij verrast. Wat kunnen ze prachtig zingen. En vooral dat ene swingende mannetje op de voorste rij.
Jullie regelden dat ik nog even op de foto mocht, hartstikke leuk.
Wellicht tot een volgende keer.
Groetjes Esther

(7) Henk Sanders
13 January 2011 10:30
email

Weer de site bezocht en ik ben steeds weer enthousiast als ik nieuwe filmpjes of andere media tegenkom. Maar nu wil ik toch een oproep doen aan alle fans om in 2011 toch een fandag samen met Petra te hebben. Helaas kon deze vorig jaar niet doorgaan, dus laten we ons sterk maken voor zo'n dag vol met mooie muziek van Petra. Ik zal in iedergeval van de partij zijn.

Groetjes,
Henk

(6) Wilma
29 November 2010 15:39

Vandaag, na gisteren de Doelen bezocht te hebben, even op de site rondgesurfd.
Leuk verslag van het optreden in de Doelen van Jan en Petra gelezen(onder kopje fans)en kan weer terugkijken op een heerlijk ochtendje muziek van mijn favoriete zangeres en pianist.
Josetta, de site is weer mooi bijgewerkt, ik surf er altijd met plezier en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Petra.

(5) Christa
28 November 2010 16:37
email

Hallo Petra, ik ben inmiddels weer thuis uit Rotterdam, heb genoten van het concert van jou en Jan! Wat je zong waren allemaal mooie bekende nummers, vond het alleen jammer dat je niet 1 "eigen" nummer zong van 1 van je cd's! Daar staat ook zoveel moois op!
Wat me heel erg ontroerde was jullie uitvoering van Amazing Grace! Ik het aan dat lied bijzondere herinneringen inmiddels, maar vond het geweldig hoe Jan perfect op tijd inzette op het orgel terwijl jij verder zong!
Ik hoop jullie zeker weer 'ns live te horen.
Groetjes Christa

(4) roland vd steen
20 November 2010 21:10
email

Heb je gezien in de Martinikerk in Bolsward,20 nov 2010.In 1 woord geweldig.
Kippevel gekregen van je stem.Heb je wel eens op de radio gehoort,maar live is beter.Je zong mijn livelingsnummer;Amezing Grace.Fantastisch!Grote klasse!
Ga zo door!Groeten van Roland vd steen

(3) Wilma D
11 November 2010 22:53

Vandaag weer de site bekeken,,en diverse multimedia beluisterd, prachtig
Je hebt er een hele mooie site van gemaakt, heeft je heel wat werk en uurtjes gekost om zoiets voor elkaar te krijgen(ik doe het je niet na). Fans van Petra in Spanje genieten ook van de nieuwe site en vooral de multimedia.
Dank je dat je ons als fan op deze manier laat meegenieten van Petra haar muziek en nieuwtjes.

(2) Vincent Lambooij
9 November 2010 01:06
email

Als klarinettist van Volharding voelde ik me echt compleet worden met het orkest en de zangeres. De spanning vooraf was groot en werd alleen maar groter als je bedenkt dat een generale repetitie op vrijdagavond niet geweldig liep en dan ook nog in een basic ruimte als deze, een tot concertzaal omgebouwde manege aan de rand van montferland waar de geur van paarden nog hing.
Noten op papier die bij het repeteren zo abstract lijken maar echt gaan leven, muziek worden, muzikanten met elkaar verbindt tot een groot instrument met een groot pallet van klankkleuren.
In menig muzikantenhoofd werden allerlei "prettige stofjes"aangemaakt die nog lang door zullen werken.
Petra, bedankt het was geweldig.
Groetjes, Vincent


(1) Petra berger
4 November 2010 22:18

Hee Josetta, doet ie t of doet ie t niet... Ik had al eerder een berichtje gepost maar die kwam helaas niet door..Dankjewel voor je mooie fan/website; een prachtig verjaardagscadeau! Kan ik ook weer eens nostalgische en recente filmpjes en foto's bekijken.. we gaan elkaar weer zien..liefs Petra

<

One Response to Gastenboek

  1. Deze website ziet er mooi uit en is up to date en informatief. Leuke foto’s van de try out in Beverwijk. Het kost veel tijd om een site bij te houden, dus mijn complimenten Josetta!

    Lieve groet van Carla