Volle bak in Noordwijk met Petra Berger…

Afgelopen zaterdag 28 november speelde Petra Berger voor de 5e keer in het zo goed als volle theater de Muze in Noordwijk haar theater show Zoektocht naar geluk.
Keuze Petra 28 nov 2015-9818

 

 

 

 

Petra verteld  openhartig over de keuzes die zij in haar leven heeft gemaakt. Hoe zij haar geluk heeft gevonden en wat geluk voor haar inhoud.  De nummers die zijn uitgekozen om dat gevoel tot uiting te brengen geven haar verhalen/vertellingen nog een grotere emotionele waarde. Nummers van  o.a. Marco Borsato passeren de reveu.

 

Keuze Petra 28 nov 2015-9804

 

 

 

 

 

 

Petra zong deze avond voor het eerst het door Edwin Schimscheimer speciaal voor haar geschreven nummer “De hoogste tijd”.

‘t Is de hoogste tijd om te kiezen voor het leven/om te vergeven/om opnieuw te zingen. Leven, liefde, neem me met je mee…..zomaar een paar woorden uit de prachtige tekst.

Keuze Petra 28 nov 2015-9862

 

 

 

 

 

 

 

 

Het staande slot applaus bevestigt dat Petra Berger samen met Edwin Schimscheimer en Frank van Essen door hun gezamelijke liefde voor muziek en haar persoonlijke verhalen, de mensen even laten weg dromen van hun dagelijkse beslommeringen.

Voor meer foto’s klik hier.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *