Van een nacht in Venetië tot Veldhoven.

Het waren drukke dagen voor Petra. Net terug van een welverdiende vakantie in Vieste (Italië) en Malaga vloog zij naar Venetië voor opnamen van de videoclip van haar prachtige nieuwe single Notte a Venezia. Na 5 drukke opname dagen bij thuiskomst letterlijk direct van het vliegveld door naar Schiedam waar zij een preview gaf van de Tribute to Streisand die daar begin volgend jaar te zien is. Daarna de montage van de clip en voorbereiden op de twee optredens die van de week gepland stonden.  

Zaterdag trad zij voor de vierde keer op met het Rijssens Mannenkoor. Een mooie combinatie bleek eens te meer. De kristal heldere stem van Petra met die van de mannen van het koor, begeleid door piano en trompet , bezorgde menig toeschouwer kippenvel.  

Voor meer foto’s van Rijssen klik hier.

Zondag door naar Veldhoven voor de eerste Passione Italiana van het nieuwe theater seizoen. Vanaf de eerste muzikale klanken bleek dat Petra het zomerse vakantie gevoel ( la dolce vita ) uit Italië had meegenomen en vol vuur en passie iedereen een heerlijke avond bezorgde. Natuurlijk mocht de nieuwe single, die ze samen met Alessandro Neri vertolkte, niet ontbreken.

Een avond vol muzikale hoogtepunten die smaakt naar veel meer.

Voor meer foto’s van Passione Italiana in Veldhoven klik hier.

Komend weekend is Petra Berger te zien vrijdag (27-09) in theater de Meerse Hoofddorp, zaterdag (28-09) in het kerkje Op Hodenpijl Schipluiden en zondag (29-09) in De Nieuwe Kolk Assen.

.

.

.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *