‘t Was weer een prachtig weekend…

Afgelopen zondag  stond Leerdam en maandag Berkel en Rodenrijs op het programma…En zoals Jan Vayne het zo mooi beschrijft, ‘t is nog nooit zo Xmas geweest! Een heerlijk weekend met veel kerstmuziek.
Zondag was Petra Berger in Leerdam met koor Song of Joy en solist Lucas Kramer die veel bij de E.O. zingt.
Het was een prachtige gelegenheid, mooie zaal met veel kerstsfeer. En dan heerlijk genieten van je idool en het prachtig stuk  van A.L. Webber, Pie Jesu of O holy night, maar ook na de pauze de niet kerstnummers zoals The Way we were, Nella Fantasia samen met koor Song of Joy.

 
14 dec 2014 goed (1 van 14)

 

 

Ook zong Petra nog 2 duetten met Lucas Kramer samen , het nummer The Prayer maar dan op het Nederlands, ook een keer leuk om te horen. En Song of Mary and Joseph die ik zelf nog nooit gehoord had. Maar het was super…

 

 

14 dec 2014 goed (5 van 14)

Een heerlijk middag in Leerdam dus. Voor meer foto’s klik hier.

___________________________________________________________________________________________________

 

De volgende dag stond Berkel en Rodenrijs “Classic meets Soul” op het programma.
Op een hele andere locatie maar net zo mooi. In het mooi kerst versierde dorpskerk, waar buiten de kraampjes met glühwein en warme chocoaldemelk klaar stonden voor de bezoekers na het concert.

 

Schitterend-nr.-1-660x330 foto: Herautonline.nl  

 
Dit concert was met Petra Berger, Jan Vayne en Shirma Rouse.
Rouse werd vooral bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Anouk. En deed in 2013 mee aan The voice of Holland ,ze strandde in de halve finale.
Een vrouw met een geweldige stem, en dat was tijdens de duetten I know him so well en Hallelujah van Leonard Cohen goed te horen,  Petra Berger even niet te vergelijken met Shirma. Petra meer classic en Shirma the soul.. “Classic meets Soul”. 
Ook Jan Vayne speelde weer de sterren van de hemel, wat een virtuoos is het toch. Hier met  zijn stoere bril en een net zwart pak.

 
15 dec 2014 (16 van 22)bewerk klt

 

 

Hier kunt u nog een leuke recensie lezen van herautonline.nl

Het eerst volgende concert waar Petra Berger te  gast is , is in Zaandam donderdag 18 december met het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor o.l.v. Martin Mans, op piano Jan Vayne en orgel Wim Magré.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *