Recensie Kerstconcert Delft in *Delft op zondag*…

Ook nog enkele foto’s toegevoegd onder de link foto’s…

Kerstconcerten in Delft: het was wéér genieten geblazen…

      

DELFT-Afgelopen woensdag-,donderdag- en vrijdagavond was de fraai uitgelichte en gedecoreerde en deze keer gelukkig niet zó koude Oude Jan het toneel voor in totaal zes Kerstconcerten. En ook deze zesde editie verdiende zonder meer het predicaat ‘geweldig’. Een keur van vocale en instrumentale toppers (zoals daar waren Madeline Bell, Petra Berger, Jorge Castro, Jan Vayne, Delftenaar Mihai Puscoiu en vele anderen) bracht een anderhalf uur durend programma dat de duizenden bezoekers van de eerste tot de laatste minuut boeide.
Het is een tot op de draad versleten cliché, maar je moet erbij zijn geweest om het niet gemist te hebben. De krant Delft op Zondag, DSW Zorgverzekeraar en Rabobank Zuid-Holland Midden – zij maakten het mogelijk dat zo velen konden genieten  van deze schitterende concerten- legden(opnieuw) eer in met het organiseren van dit voor Delft unieke muzikale evenement.
Ook organisator Aad Reurlings was tevreden. “Het was geweldig”, zei hij na afloop. Op deze pagina’s (zie hieronder) impressies van de concerten op woensdag en donderdag van Roel van Dorsten.
Kijk voor meer foto’s van het concert op de website delftopzondag.nl
.

19 dec ’11

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *