Première 25 jarig Jubileumconcert in Barneveld…

Zaterdag 13 oktober..De première van Petra Berger’s theatertour 25 jarig Jubileum Concert in theater Schaffelaar te Barneveld.

Een avond waar we naar uitgekeken hebben…….en het was het wachten waard!

Het concert werd geopend met een kleine improvisatie van Henk Ruiter. Met o.a de muziek van Here and Now, People en overging in de noten van One Voice (van Touched by Streisand) met Petra Berger nog achter de schermen zingend. Halverwege kwam ze ten toneel met een mooie zwarte jurk.
Daarna zong ze Dancing with demons van haar 2e solo album Mistress.

Het is een concert waarin ze terug kijkt, over de afgelopen 25 jaar. In haar leven loopt als rode draad ‘het muziek zingen’ doorheen en hieruit heeft ze een aantal hoogtepunten gelicht.

Ze zong nr’s van haar solo albums, nr’s van haar carriere als musicalster zoals  Sound of Music, Sweeney Todd maar ook deed ze het nummer waarmee haar zang carrière allemaal begon..

In de toender tijd bekende spelprogramma Soundmixshow van Henny Huisman…deed Petra samen met haar zus Lida het nr. I know him so well van Barbra Dickson en Elaine Paige na en wij hadden het geluk dat deze avond haar zus ook aanwezig was. Samen zongen ze dit duet. Prachtig om te horen hoe volwassen deze stemmen nu zijn geworden maar eigenlijk ook niet zijn veranderd. Petje af ook, voor haar zus die haar zang carrière niet heeft voortgezet en dit na zoveel jaar toch maar even doet.

 

 

Na de pauze zong ze samen met haar zus ‘Tell Him’ van Celine Dion en Barbra Streisand. Deze is te downloaden via Itunes.

 

Wat voor mij ook nog een kippenvel moment was, dat Petra vertelde over haar musical carrière. Dat ze begin jaren 90 auditie heeft gedaan voor de musical Phantom of the opera. En dat ze dit moment nog ff na speelde.
Het licht van de zaal ging aan (geen spots meer)..de microfoon ging weg en met alleen de piano op de achtergrond zong Petra ‘Think of me’….uit die musical………wow…..wat heeft Petra een stem zeg….. zoooooo moooooi!

 

 

 

 

 

 

 

‘k Zou iedereen willen aan raden om naar dit concert te gaan! Zo mooi, wat een wereld zangeres…Zo een pracht stem! Schitterend gewoon.

..,,van deze Petra Berger, zijn wij fan geworden
Om te lezen waar Petra nog meer optreedt klik dan hier.

Voor meer foto’s klik hier.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Première 25 jarig Jubileumconcert in Barneveld…

  1. Reactie…was een super concert met voor mij als hoogte punt het ave maria wow zo mooi. Petra Berger een super zangeres die gewoon gebleven is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *