Petra Berger en Jan Vayne in’t Kerkhuys te Spanbroek….

Vorige week zondag 26 maart waren Petra Berger en Jan Vayne in het intieme kerkje ‘t Kerkhuys te Spanbroek. Heerlijk sfeertje daar.

Verkleind (1 van 3)

 

 

 

 

 

 

Hieronder een paar mooie woorden van Hans Thesing en foto’s van o.a. Carla Jongman. Beiden dank.

 

Lenteconcert Petra Berger en Jan Vayne 26 maart 2017.

De zon verlicht de prachtige ramen van ’t Kerkhuys in Spanbroek. Een beter begin van de lente als met een optreden van Petra Berger en Jan Vayne in dit pittoreske plaatsje is haast niet denkbaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Het blijft genieten om de unieke samenwerking tussen Petra en Jan te mogen aanschouwen. Soms serieus, soms luchtig met wat plagerijtjes over en weer.

 

 

 

 

Voor de pauze verraste Petra mij met een schitterende vertolking van één van mijn persoonlijke favorieten Margherita. Later gevolgd door de improvisatie van Jan “de toetsentijger”, zo mooi aansluitend op het thema de lente en de zomer.

Na de pauze een sfeervolle uitvoering van Panis Angelicus met Jan als organist en Petra op het balkon. Een geweldig samenspel met het mooie kerkorgel als decor.

 

 

Verkleind (2 van 3)

 

Na het altijd prachtige Terra Promessa was het alweer veel te snel tijd voor de toegift Time to Say Goodbye. Maar niet voor lang want in oktober geven zij samen nog een zondagmiddagconcert, Closer Than Ever, in Almelo.

 

 

 

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn, een meet-and-greet in een ontspannen sfeer, met als  aangename verrassing een leuke foto met Petra en haar trouwe fans als herinnering.

17621707_1600200556659769_8366262853802580511_o

 

 

 

 

 

Bij thuiskomst heb ik op advies van Petra meteen de originele versie van Margherita door Riccardo Cocciante beluisterd. Ik kan niet anders zeggen dan dat Petra helemaal gelijk heeft, kippenvel.

Ik kijk nu al uit naar het najaar wanneer Petra  Berger een reeks theaterconcerten gaat doen ter ere van de 75ste verjaardag van Barbra Streisand.

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s.

 

 

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *