Petra Berger en Jan Vayne in het splinternieuwe Atlastheater…

Petra Berger en Jan Vayne waren afgelopen vrijdagavond met hun show Closer than Ever in het splinter nieuwe Atlastheater te Emmen. Voor mij een thuis wedstrijd, heerlijk dichtbij.
Een ontzettend mooi gebouw van binnen en buiten. Petje af voor de architect die dit heeft ontworpen.
Zwolle De Koperen Hoogte 16 ok 2016 (1 van 1)

 

 

 

 

 

Hieronder weer een leuk verslag van de inmiddels bekende Kees.

Wie zijn eigenlijk jouw favorieten artiesten/componisten Jan? Door wie ben jij eigenlijk geïnspireerd? ,vraagt Petra opeens tijdens hun theater voorstelling Closer than Ever in het prachtige nieuwe Atlas theater in Emmen.
“Bach , Beatles,  Blues, zeg maar grondleggers van veel muziekstromingen” is zijn antwoord. Wat dan gebeurt is tekenend voor de heerlijke samenwerking tussen Jan Vayne en Petra Berger met hun publiek.  Jan hoort een vrouw roepen, allemaal met een B en Petra speelt daar gelijk op in met,  jaaa ook Berger. En ik denk Brel, Borsato, Beach Boys (in gedachte zie ik Jan met Hawaii overhemd en Petra zingt God only Knows).

 

Emmen 21 oktober 2016 (73 van 77)Hun warme vriendschap, virtuositeit, muzikaliteit en improvisatie talent maakt  van Closer than Ever een heerlijke smeltkroes van allerlei muziekgenres door elkaar, waarin bijna elke letter van het alfabet aan bod komt. Iedere keer weer verrassend en voor ieder wat wils, pop, klassiek, Nederlandstalig, Italiaans, musical, instrumentaal. Je thuis laten  voelen in het theater, een gevoel dat Petra en Jan als geen ander aan hun publiek geven.

 

 

 

Emmen 21 oktober 2016 (1 van 1)-3

Zoveel mooie nummers komen voorbij maar voor mij is de mooiste van de avond Michael Jacksons  “(s)he is out of my life”. Briljant.

En niet toevallig begint dat woord ook met een B.

 

 

 

Voor meer foto’s Klik hier.

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *