Happy New Year 2020 !!!

Fansite Petra Berger wenst iedereen een gezond, muzikaal, liefdevol 2020!  

Wat hebben we een mooi, bewogen jaar achter de rug.  

Hieronder hoogtepunten van het afgelopen jaar 2019.  

*

De zangworkshop van Petra Berger en Margot Giselle in de Frank Sanders academie in Amsterdam en dat Petra de deelnemers daarbij uitnodigde als backing vocals mee te zingen met Terra Promessa live tijdens de cd presentatie.  

*

De start van haar nieuwe theater tour Passione Italiana, de show “de reis naar de muzikale ziel van Italië “ die nog steeds naar meer smaakt.

*  

Het uitkomen van de nieuwe cd van Petra “Passione”. Wetende hoe hard Petra gewerkt heeft om de crowdfunding te laten slagen en zij vorm heeft gegeven aan het hele muzikale (artistieke) proces, kan je met recht zeggen “deze cd is PETRA BERGER”  

*

Het 15 jarig muzikale samenwerkingsjubileum met Jan Vayne , de pianist waarmee ze in de loop der jaren zo goed mee bevriend is geraakt en ze zoveel mooie muzikale momenten deelt.

*

De cd presentatie waarbij ze ook nog voor het eerst samen met dochter Babette live optrad was onvergetelijk. De cd af, de blijdschap en bovenal de dankbaarheid van Petra voor iedereen die haar geholpen heeft haar droom te verwezenlijken.  

*

Petra samen met dochter Babette bij Tijd voor Max. Het eerste live tv optreden van Babette waarbij het leek of ze dat al jaren deed . Moeder en dochter, zo natuurlijk, zo liefdevol, zo trots.  

*

Petra 2x te gast bij ‘good old’ Tineke de Nooij, de radio legende op NPO 5.  

*

En het Trouw Kerstconcert als afsluiting dit jaar, uitgezonden op eerste kerstdag direct na de jaarlijkse toespraak van de koning.

*

We hopen jullie weer te mogen ontmoeten in het nieuwe jaar bij éen van de optredens van onze idool Petra Berger.

*

Petra,,,,We wensen jouw in 2020 een mooi, gelukkig, gezond, succesvol, muzikaal maar ook warm liefdevol nieuwjaar toe.
Liefs namens alle fans!!!

*********

******

***

*

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *