Een volledig uitverkochte concert in de St. Urbanis te Amstelveen…

Afgelopen zondag 15 januari gaven Petra Berger en Jan Vayne (met als gastkoor OVA (musicalvereniging) ) een nieuwjaarsconcert in de prachtig gerestaureerde en tot de laatste plaats (meer dan 500 man) bezette  St. Urbanus kerk in Amstelveen, waar vele vrienden, kennissen, collega’s (o.a. Joke de Kruijff en Arwin Kluft) en haar grote groep vaste fans genoten van deze bijzondere voorstelling.

Amstelveen 15-01-2017-6d-2-19
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amstelveen de geboorte stad van Petra, waar ze samen met haar 2 zussen opgroeide en de eerste 26 jaar?  van haar leven doorbracht. Een plaats vol met herinneringen en dat gaf de middag een extra dimensie wat voelbaar was in nummers als Liefde van later, Telkens weer en Papa can you hear me, de laatste opgedragen aan alle vaders en waarbij Petra vertelde hoe trots haar vader zou zijn, nu ze terug in de buurt waar ze was opgegroeid een concert gaf.

Samen met musicalvereniging OVA (zij staan in mei in de schouwburg van Amstelveen met Evita)  zong Petra Don’t cry for me Argentina waarna het koor solo liet horen hoeveel muzikaal talent er in Amstelveen rond loopt.

Amstelveen 15-01-2017-6d-2-94Amstelveen 15-01-2017-6d-2-39

 

 

 

 

 

 

Een moment om nooit te vergeten was toen Petra samen met haar twee zussen voor het eerst voor het publiek optrad en ze gedrieën het nummer Hallelujah ten gehore brachten.
Lida, Petra haar oudste zus kenden we al. Met haar is Petra nu 30 jaar geleden (ze geeft dit jaar 11 maart een jubileum concert in Maarssen) haar carrière begonnen en zij was te horen in de Streisand tour en de 25 jaar jubileum reeks waar ze o.a. het duet Tell him zongen. (klik hier)
Maar Joka haar jongste zus was voor velen niet bekend, zij zingt bij OVA en was o.a. genomineerd voor de beste vrouwelijke hoofdrol (in de musical Wat zien ik) in de categorie amateur musical 2016 .

Petra Berger - 12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra Berger en Jan Vayne bezorgde velen weer een onvergetelijke middag vol muzikale warmte en liefde.

Tijdens zo een concert in zo een sfeervolle kerk kun je hele mooie plaatjes maken. Klik hier voor meer foto’s van o.a. Linda Steenhuis.

 

Mocht u bij dit concert zijn geweest, het zou erg leuk zijn om een reactie te schrijven hieronder in het grijze vakje (op PC) of  te klikken op LEAVE A COMMENT (met mobiel). 🙂 Vergeet niet om het ook te posten door op POST COMMENTS te klikken.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *