De allerlaatste Zoektocht naar geluk met Petra Berger…

Afgelopen zaterdag avond gaf Petra Berger haar laatste optreden van de show Zoektocht naar geluk.

Het was een super mooie laatste voorstelling in het oude, knusse Calypso theater in Wijk bij Duurstede. Wat een heerlijk sfeertje daar.
Het theater was nagenoeg uitverkocht!

 

 

Calypso theater

De vraag die nu overblijft is, hebben we het geluk nu gevonden?
Nu ben ik zelf in het dagelijks leven een gelukkig mens. Maar na deze show zeg ik volmondig ja..Deze show heeft mij extra gelukkig gemaakt.
Nummers zoals Petra Berger haar nieuwe single geschreven door Edwin Schimscheimer, De hoogste tijd,  Slipping through my fingers (Abba),  The way you make me feel (Yentl),  Un giorno per noi (Romeo en Juliet),  I won’t light a candle (Schindler’s list) geven mij toch een extra lading. En vooral het laatst genoemde mede door de vertellingen van Petra vooraf en het prachtige viool spel van Frank van Essen. Kippenvel. Emotie.

 

 

Petra Berger vindt haar geluk, zoals ze verteld in de show, in haar kinderen maar ook in de natuur. Gewoon lopen met blote voeten over het strand door de branding van de zee. Het lopen in het bos, de natuur en je dan bewust zijn van de geluiden om je heen.

 

Het was een mooie muzikale Zoektocht die begon in Beverwijk en eindigde in Wijk bij Duurstede. Na deze vele shows kon je duidelijk zien dat Petra, Frank en Edwin steeds meer op elkaar ingespeeld raakten. Het plezier straalde er van af. Dat gaf al een gelukzalig gevoel.

 

Geluk, een klein woord maar met een grote betekenis. Ieder einde wordt gevolgd door een nieuw begin dus hopelijk zien we Petra volgend jaar terug met een nieuwe show. Ze is druk bezig met plannen. GELUKKIG.
🙂

Petra Berger in WIjk bij DuurstedePetra Berger in Wijk bij DuurstedePetra Berger in WIjk bij Duurstede

 

 

 

Foto’s: Carla Jongman 

 

En zoals hierboven te zien is had Petra Berger voor de pauze een nieuwe jurk aan. Moooooi. Wat staat rood je toch goed Petra!

 

 

Petra Berger Frank van Essen Edwin Schimscheimer

Edwin Schimscheimer, Frank van Essen en Petra Berger. Super bedankt voor al jullie mooie optredens samen, ik voel mij bevoorrecht dat ik bij alle shows aanwezig mocht zijn.

Liefs Josetta.

 

Klik hier voor meer foto’s.

 

Hieronder nog een paar live beelden te zien van haar vorige show in Baarn.

 This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *