Closer than Ever met Petra Berger en Jan Vayne…

Na 10 voorstellingen van Closer than Ever met Petra Berger en Jan Vayne in het najaar van 2013, verraste Petra ons met een onderbreking met een nieuwe show, genaamd Eternal Songs met band.

En na 13 optredens van Eternal Songs door geheel Nederland met band in de maanden Januari en Februari 2014 kwam de overgang weer naar Closer than Ever.

Als fan is dit een hele overgang, Eternal Songs was een concert met 4 musici die drum,viool, gitaar, whistles, cello en piano bespeelden,en nu weer een intiemer concert met alleen piano begeleiding van Jan Vayne.

Petra heeft Closer than Ever iets aangepast en Jan heeft met nieuwe nummers nergens problemen mee, hij is natuurlijk een talent op zich, hij speelt Gabrielle’s Song en zo nog meerdere nieuwe  nummers subliem en dan moeten we eerlijk bekennen, dan mis je de band nauwelijks.

Noordwijk 8-3-2014 (2 van 3)   Noordwijk 8-3-2014 (3 van 3)

Tevens hebben Petra en Jan een bepaalde klik op het podium en dat is genieten voor de liefhebbers van hun muziek.

Aan het eind van het concert krijgen Jan en Petra een welverdiend applaus en worden wij nog verwend met een prachtige toegift.

Het is weer genieten, groet Wilma en Josetta.

__________________________________________________________________________________________________________

Deze tour “Closer than Ever” met Petra Berger  en Jan Vayne kunt u nog bezoeken tot donderdag 22 Mei 2014. Voor de agenda van deze optredens, zie agenda.

De eerstvolgende is op zaterdag 29 maart in schouwburg De Kring te Roosendaal.

Voor meer foto’s Klik hier..

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *