Alsof de tijd heeft stil gestaan…

Alsof de tijd heeft stil gestaan…  

Als ik Petra afgelopen zaterdag smaakvol gekleed in haar rode broekpak op het podium zie staan moet ik denken aan een filmpje dat zij ‘s middags op facebook heeft geplaatst en lijkt het bijna of de tijd heeft stilgestaan. De beelden tonen een stralende Petra Berger (in een prachtige rode jurk) in een Fins televisie programma van zo een 15 jaar geleden met een groot Fins orkest waar ze live ‘The Christmas’ Song zong.

Ook nu ziet zij er weer stralend uit, zingt zij hetzelfde nummer weer loep en loep zuiver alleen ditmaal begeleidt door de Koninklijke Harmonie de Bazuin o.l.v. dirigent Jos Jansen. Een succesvolle combinatie want de afgelopen jaren hebben zij al vaker in uitverkochte zalen/kerken met elkaar opgetreden en ook nu was de kerk weer tot en met de laatste plaats gevuld.

Een gevarieerd programma waar de liefde voor muziek bevlogen gespeeld door jong en oud centraal stond. Het (bazz brass) Bazuin jeugdorkest, het Kon. Harmonie Orkest de Bazuin, Stick Arts (3 slagwerk-toppers), het Poznan Cathedral Choir, die helaas zoals het er nu laat aanzien voor het laats aanwezig waren, en Petra Berger bewezen dat het kerstgevoel van samen bij de kerstboom met honderden lichtjes genieten van muziek en elkaars gezelschap nog altijd bestaat.

Verslag Kees van de Laar.

Voor meer foto’s klik hier.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *