10e Lions-voorjaarsconcert…

Afgelopen vrijdag trad Petra Berger op tijdens het Lions-voorjaarsconcert 2012 samen met Jan Vayne en harmonie orkest De Kleine Trompetter. Dit benefiet concert werd voor de tiende keer georganiseerd door de Lions club van Zevenhuizen-Moerkapelle.

Het concert werd geopend door de burgemeester.

Petra begon met het nr Here and Now. De titelsong van Petra’s 3e album. Hierbij werd Petra muzikaal ondersteund door Jan Vayne en de harmonie. Zo kwamen ook voor de pauze de nr’s Terra Promessa, Liefde van later, O Mio Babbino en Don’t cry for me Argentina voorbij.
foto:Linda Steenhuis 

Na de pauze zat er een dame van de Kleine Trompetter achter de vleugel van Jan Vayne. Ze wilde ook graag eens een keer samen met Jan piano spelen, werd verteld, dus een hele verassing dat dit ook ging gebeuren. Erg mooi om te horen!

De tweede helft van het programma bestond verder uit grote pop en musical klassiekers en Petra had de primeur om voor het eerst nr’s van haar nieuwe cd met orkest te mogen zingen. Zo speelde De Kleine Trompetter, Jan Vayne en Petra Berger het nummer Memory uit de musical Cats. Petra stond bij dit nummer extra stil  bij het verschrikkelijke busongeluk in Zwitersland. Na Memory volgde Stay with me till the morning. Het concert werd feestelijk afgesloten met Concert Celebrations waarin zo’n beetje alle musical hits in één nummer verweven zijn. Weer een avondje vol met muziek, we hebben genoten!!

Klik op de foto hierboven voor meer!

 

19 mrt ’12

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to 10e Lions-voorjaarsconcert…

  1. Onbegrijpelijk hoe iemand zo krachtig en toch zo gevoelig kan zingen en daarbij een flinke dosis elegantie tentoonspreidt. De reacties na afloop waren bijzonder positief en vol bewondering. Dit concert vraagt om een herhaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *