Verslag van Nora en Jean-Pierre – Zoektocht naar geluk – Zaltbommel…

Zaterdag stond Petra Berger met haar muzikale begeleiders Edwin Schimscheimer en Frank van Essen in theater de Poorterij te Zaltbommel.

Hieronder de belevenis van Nora en Jean-Pierre uit Vught, zij die ook genoten hebben van dit concert zo te lezen.

Zaterdag 12 maart jl. zijn we gezellig naar een concert (Zoektocht naar geluk) van Petra Berger in theater de Poorterij Zaltbommel geweest.

Toen we hadden gelezen dat er een extra concert zou komen hadden wij zoiets van “vlug boeken anders is het misschien vol”, zoals vaker het geval is als Petra ergens een optreden heeft.
Dit concert stond niet in de theatergids, het is later toegevoegd omdat er geen concert was gepland in Brabant. Dus wilden wij er als de kippen bij zijn, daar wij bij Petra’s eerder gegeven concerten van “Zoektocht naar geluk” niet in de gelegenheid waren hierbij aanwezig te zijn.
Voor dit extra ingepland concert is naar alle waarschijnlijkheid vanuit de Poorterij te weinig publiciteit aan gegeven. Hierdoor waren er plaatsen genoeg over wat toch wel erg jammer was. Dus onze angst dat wij mogelijk anders alsnog dit prachtige concert zouden moeten missen, bleek ongegrond. Het had voor de aanwezige wel een voordeel, want het het leek nu op een heel intiem en sfeervol privé concert.

 

 

Zaltbommel 12 mrt 2016-8954 Zaltbommel 12 mrt 2016-9020

We hadden het concert zeker niet willen missen. Wij hebben Petra met haar prachtige stem in onze harten gesloten. Haar stem geeft ons een gevoel van ontspanning, emotie, rust en dit gecombineerd met de voortreffelijke muzikale begeleiding van Edwin Schimscheimer en Frank van Essen, maakte het gehele concert overweldigend.
We hebben van de gehele show ontzettend genoten en kunnen haast niet wachten op het uitbrengen van het nieuwe,  door Edwin Schimscheimer geschreven lied wat Petra tijdens dit concert heeft gezongen. Hopelijk kunnen wij ook over niet al te lange tijd weer een nieuwe CD van Petra gaan aanschaffen met daarop dit en andere nieuwe door Petra ingezongen muziekstukken.

 

 

Keuze Petra-9057

Voor ons is een ding zeker, dat bij de eerste en beste gelegenheid als er weer een concert van Petra Berger is en wij daar naar toe kunnen, wij van de partij zullen zijn. Wij vinden het prachtig en het is een super gezellige avond uit, wat wij dan ook iedereen aan kunnen en zullen bevelen.

Tot snel dus Petra!!!!

 

Groetjes,

 

Nora en Jean-Pierre van Drunen

Vught, Noord-Brabant.

_____________________________________________________________________

Zie foto’s hieronder van o.a. Kees van de Laar.

Voor meer foto’s klik hier.

Kees bewerkt-1645

Kees bewerkt-1698


Keuze Petra-8981

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om alle foto’s te zien die al gemaakt zijn van Petra Berger haar tour “Zoektocht naar geluk”

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *