Petra Berger als gastsolist bij “de Bazuin”…

Zaterdag 25 mei, Van Rappardhal in Gorinchem…….The place to be! 

Wat een feestje, gezelligheid alom en genieten van Koninklijke Harmonie De Bazuin, Petra Berger, Jordi Repkes, Yosina (winnares van The Voice Kids 2018) en nog veel meer….. Een avond met prachtige muziek, zang- en humor, want de dirigent van De Bazuin kan er ook wat van. Nu weet ik waarom deze avond The Night of the Klomps heet. 

Ik was ontzettend onder de indruk van zanger Jordi Repkes met Still got the blues van Gary Moore. Wat een mooie stem en geweldig gitaarspel! 
Yosina samen met Petra met Ken je mij, zo leuk om te zien en te horen. Wat een lief meisje en wat kan ze mooi zingen. 

Het orkest speelde een Queen medley en ja, als fan van Queen ben je dan echt onder de indruk als het mooi is. Op verzoek van de dirigent heeft Petra het nummer Get Here gezongen van Oleta Adams, geweldig, Petra kan werkelijk alles zingen. Don’t rain on my parade uit de ‘Tribute to Barbra Streisand’ tour kwam ook voorbij. Teveel om op te noemen….

We werden ook verrast met het Bazz Brass jeugdorkest, met een mini mensje op trompet en DJ Tim van Werd, de stemming kwam er behoorlijk in. Voeg daar nog een dirigent op reuze klompen aan toe en het feest is compleet! En oh ja, vuurwerk uit de klompen, je moet het maar bedenken. 

Het was een leuke avond, veel muziek en zang en sfeervol gebracht door de kleurrijke verlichting op het podium. Een dikke pluim voor het orkest en organisatie en iedereen die er aan mee hebben gewerkt. Ik heb genoten!

Carla Jongman

Voor meer foto’s klik hier van Carla klik hier.

Voor meer foto’s van Fansite Petra Berger (Josetta) klik hier.

Hieronder beelden van het nummer Ken je mij gezongen door Yosina en Petra Berger

.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *