Nog maar 1 Tribute to Streisand te gaan…

Zondag 18 november is  de laatste Tribute to Streisand van Petra Berger. Wat gaat de tijd snel. Ze komt dan in het mooie Tivoli Vredenburg in Utrecht. Deze middag (Matinee) mag u niet missen.

Afgelopen 2 dagen donderdag 1 en vrijdag 2 november 2018  hebben we twee hele mooie shows gehad. Donderdag in het knusse de Koornbeurs in Franeker. Een super gezellig theater. Het publiek was lekker enthousiast.
Franeker 1-11-2018-185406

 

 

 

 

 

Enkele reacties van mensen aldaar. “we kenden Petra Berger niet, maar kwamen voor Streisand maar geweldig, wat een goede zangeres en wat een top muzikanten heeft ze bij zich”,,,,, “Het nummer You don’t bring me flowers, geweldig duet met de pianist. We hoorden haast geen verschil met Neil 😉 ” ,,,,, “We zagen Petra Berger maandag op de tv bij Tijd voor Max en zagen dat ze hier in Franeker kwam. Gelijk geboekt. Wat hebben we genoten, zeker geen spijt”

Franeker 1-11-2018 sel-8624

 

 

 

 

Zie hier voor meer foto’s Franeker.

 

 

_____________________________________________________________________________________

 

En vrijdag waren we in De Oude Luxor in Rotterdam.  4 jaar geleden was ze er nog met haar tour Eternal Songs. De Oude Luxor van toen niet meer herkenbaar. Van binnen en buiten helemaal veranderd. Erg mooi geworden.

 

Lees hieronder een paar mooie woorden van Linda Steenhuis.

Eindelijk na lang wachten konden we eindelijk de show van Petra Berger a Tribute to Barbra Streisand te zien in het Oude Luxor theater te Rotterdam. Het Oude Luxor theater is op de zaal na helemaal vernieuwd. Wat al gelijk een lekkere sfeer meegeeft. 

Streisand iemand waar ik via mijn moeder in mijn jeugd qua muziek in aanraking kwam. Wat een dijk van een zangeres en nu de prachtige nummers van haar vertolkt door Petra Berger met live band.

Petra Berger - 10

 

 

 

 

De eerste noten worden gespeeld en voel meteen een warme deken over me heen komen. 
Meerdere keren kippenvel door de prachtige stukken als Evergreen en uiteraard Woman in Love. Petra vertolkt deze prachtige nummers en veel andere op eigen wijze zoals alleen zij dat kan.

Petra Berger - 13
Juweeltje van de avond voor mij Papa van you hear me gevolgd door A Piece of Sky. GEWELDIG gezongen en betrap me zelf erop dat je ongemerkt naar boven kijkt of je misschien wel antwoord zou krijgen….

 

 

 

 

Wat een avond en voor je het weet is het jammer genoeg weer voorbij.
Enthousiast als ik ben gelijk voor het volgende theater seizoen kaartjes besteld voor haar nieuwe cd Passione Italiana.
Ik kan niet wachten.

Zie hier voor meer foto’s Rotterdam.

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *