Gelukkig nog 5 te gaan…

Na de drukke week van Petra Berger met het promoten van haar nieuwe cd bij o.a. Tijd voor Max, Koffietijd, bij NPO 5 in het programma ‘Open huis’ van Tom Herlaar en ook in de studio van Radio Beverwijk stond ze afgelopen weekend in het Kennemer theater te Beverwijk .

Wie Petra Berger zich nog herinnert van Live in Concert of Mistress zou zeker ook naar deze show moeten gaan. Reacties van enkele mensen na de show: “Jeetje wat een stem” , ” Petra Berger zou vaker op tv moeten komen” , “Wat kan zij goed zingen en nog een mooie vrouw ook” , “Top avond”, “Echt genieten”, “Geweldige muzikanten”, “Leuk ook het duet met Italiaanse zanger” , “Ik heb al haar cd’s, deze koop ik er zeker bij.”, “Het was genieten met hoofdletters”.

Na de show neemt Petra ook alle tijd voor haar fans die vaak ook in grote getale staan te wachten op haar.

Deze keer waren mijn ouders mee naar het theater in Beverwijk, dit na een familie bezoek.
Het is leuk om als grote fan van Petra te zien en te horen dat ook zij hebben genoten deze avond van Petra Berger en haar muzikanten. Zo lief en leuk dat Petra nadien de tijd neemt om nog even gezellig een babbeltje met ze te maken.
Reactie van mijn vader op de terug reis was : “Ze kan heel goed zingen en heeft geen kapsones, ze was oprecht geïnteresseerd”.

We zitten nu over de helft van dit theaterseizoen en gelukkig zijn er nog 5 te gaan (Delft, Spijkenisse, Purmerend, Uden en Bussum).

Klik hier voor nog meer foto’s!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *