De laatste “Passione Italiana” van Petra Berger dit seizoen…

Een foto met een mooi verhaal.

Met een foto van haar samen met de band, dochter Babette en het publiek sloot Petra Berger de Passione Italiana tour af in de volle grote zaal van theater ‘t Spant in Bussum.
En deze foto vertelt misschien wel het mooie hele verhaal van deze voorstelling. “Samen”

Petra is natuurlijk een waanzinnig goede zangeres maar de wisselwerking met de band groeide gedurende de tour naar grote hoogte en het samenspel tussen de instrumenten en de stem van Petra voelde als een mooie symfonie.
Tijdens één van de concerten verwoordde Petra dat zelf heel treffend. “Het voelt als een duet met een viool (na Mi Mancherai ) zo bijzonder.”
Het onderlinge plezier en de muzikale ruimte die Petra haar band geeft betaalde zich uit in een show vol muzikale hoogtepunten.


Samen met dochter Babette werden heel veel harten veroverd met het duet “ In Perfetta Armonia”


Een nummer dat ook op Petra haar nieuwe album Passione , de cd die Petra d.m.v. crowd funding samen met haar fans realiseerde, te horen is.
De spontane warme reactie van het publiek tijdens en na de optredens, het ovationele slot applaus maar ook het feit dat er ook nu weer in Bussum toeschouwers waren die de show meerdere keren gezien hebben geven het plaatje nog meer kleur.

F

Passione Italiana gaat nu de zomerstop in maar is gelukkig na de zomer weer in heel veel theaters te bewonderen.

Buona vacanza.

Voor meer foto’s van o.a. Linda en fansite klik hier.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *