CD Presentatie 17 maart 2019

Afgelopen zondag 17 maart was het voor ons fans eindelijk zover. De presentatie van de nieuwe cd van Petra Berger “PASSIONE”.

In een intieme setting speelde Petra voor familie , vrienden, collega’s uit het vak en de donateurs van de crowd funding live een aantal nummers van de cd . 

Onvergetelijk was het moment dat Petra samen met haar dochter Babette (haar eerste optreden ever voor publiek , wat een lef en prachtige stem) het prachtige duet” In Perfetta Armonia “ (in perfecte harmonie) zong.
De warme blikken tussen moeder en dochter en de liefdevolle omhelzing na afloop van hun optreden vertellen eigenlijk het hele verhaal van de afgelopen 222 dagen, het moment dat de crowd funding startte. 

Zoveel mensen die Petra gesteund hebben omdat ze het haar zo gunnen om haar droom een nieuwe cd te maken te verwezenlijken . De geleverde tegenprestaties van Petra voor wie niets teveel was. De vele uren van hard werken en dan het prachtige resultaat een waanzinnig mooie CD Passione .

Wij wilden Petra heel graag namens de fans een blijvende herinnering geven van de succesvolle crowd funding.
Daarom hebben wij alle lieve reacties die de donateurs geplaatst hebben bij hun donatie, op een dienblad laten drukken met erboven l’Amore per Petra Berger. Twee wijnglazen met ingegraveerde tekst (l’Amore per Petra Berger en Bellezza Musicale) , onderzetters en flessen wijn in dezelfde stijl maakte het cadeau compleet.


Als u de CD koopt en beluisterd of naar het filmpje kijkt wat gemaakt is tijdens de presentatie (zie hieronder) en denkt dit zou ik heel graag live willen horen, de tour Passione Italiana is de komende weken nog in veel theaters te zien. Vrijdag Helmond, zaterdag Barneveld en zondag Papendrecht. Hopelijk zien wij u daar.
Zie link concerten of kijk op de site petraberger.nl voor meer info.

Voor meer foto’s van deze mooie middag klik hier.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *