Beleef de musical in Hardenberg met Mannenkoor

Dat Petra Berger een veelzijdige zangeres is wisten we al maar in Hardenberg waar zij de gast soliste was bij het “Beleef de musical” concert van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor voegde zij daar een extra woord aan toe namelijk “verrassend”.

CMK Hardenberg-7089

 

 

 

 

 

Op deze zwoele zomeravond (en warm was het die donderdagavond) in de volle zaal van Theater de Voorveghter  beleefde we een heuse Hollandse medley gezongen door ….. Petra Berger.  Margrietje (de rozen zullen bloeien), Droomland en Het zijn de kleine dingen die het doen, werden door het publiek enthousiast uit volle borst meegezongen ( Oh ja Petra je was echt al 7 toen het laatste nummer uitkwam) . 🙂

CMK Hardenberg-6974

 

 

 

 

 

Petra zong vier eigen nummers waarbij  “Liefde van later” door de mooie begeleiding op de piano van Jan Lenselink een wonderschone uitvoering was. Met het koor zong Petra 7 (niet eigen) nummers waaronder “You ‘ll never walk alone” als duet met 1 van de koorleden.

CMK Hardenberg-7016

 

 

 

 

 

Een verrassend leuke avond waar het koor ook het speciaal (in streektaal) voor deze avond geschreven nummer Hard’nbarg lied zong . Toen het laatste nummer van de avond had geklonken “Als alle lichten zijn gedoofd ” was ik ook even alleen met mijn gedachten “Petra Berger verrassend veelzijdig ”

CMK Hardenberg-7122

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s van deze 2 mooie avonden..

 

Tekst: Kees
Foto’s: Fansite

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *