Zondagochtend concert De Doelen Rotterdam…

18 november de Doelen te Rotterdam

Voor de 3e keer achtereen op naar de Doelen in Rotterdam. Voorgaande jaren trad Petra er op met Jan Vayne en nu gaan we voor een optreden van Petra Berger met band. De tour Touched by Streisend was toch 1 van mijn favorieten en dus nu nog 1 keer genieten van deze prachtige nummers was voor mij ultiem.

We stonden in de gang te wachten en konden op een tv in de hal al het podium zien waar Petra aan het repeteren was.

Eindelijk het concert begint en Petra opent met het prachtige nummer The way we where en al gauw volgt Woman in Love. De 1900 aanwezige luisteraars zijn doodstil. De meest mooie nummers van Barbra Streisand komen voorbij van People en Evergreen tot Guilty.

Wat Petra deelt met Barbra is haar voorliefde voor de musical dus ook nummers als A piece of sky en memories komen voorbij.

Leuk blijft toch het duet met Henk de Ruiter You don’t bring me flowers any more.

Na een ruime uur genieten is het dan toch helaas voorbij. In de wandel gangen hoor je na het concert dat iedereen enorm genoten heeft. Kan niet anders dan me daar voor 100% in aan te sluiten.

Dit concert is nou precies waarom ik fan ben van Petra Berger!

Linda Steenhuis.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>