Vier concerten in 1 week….

Het begon vorige week zaterdag met een gastoptreden bij het koor Let’s Sing Together in Maasland, hiervan is een verslagje met foto’s gemaakt door Wilma die bij dit concert aanwezig was.  Lees het hier.
Maasland--2

______________________________________________________________________________________________________________

Maandag had Petra een gast optreden van het bedrijf AK  Blom. Een jubileum kerst concert aangeboden  door het bedrijf vanwege  hun 10 jarig bestaan. Hieraan werkten mee o.a. zang eigenaar van het bedrijf Kees Blom, Clara de Vries en Petra Berger. Wat erg mooi was tijdens dit concert was het bloemenduet gezongen door Petra en Clara de Vries..
Oldebroek AK Blom-9767 Oldebroek AK Blom-9904
______________________________________________________________________________________________________________

Donderdag was er het Groot Zaans Kerst Concert van het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor (ZIM) o.l.v. Martin Mans, op de piano Jan Vayne, orgel Wim Magré, en onze zangeres Petra Berger in het Zaan theater in Zaandam. Bij dit concert was o.a. Linda Steenhuis aanwezig die prachtige foto’s heeft gemaakt van dit concert.
Klik op de foto hieronder voor meer.
Petra Zaandam 19-12-2013 (17)g

______________________________________________________________________________________________________________

En afgelopen zondag was er het kerstconcert in het voormalig kerkje Op Hodepijl te Schipluiden. Een heerlijk optreden met Petra Berger en Jan Vayne.
Op Hodenpijl           Schipluiden 22 dec 2013-0032

 

Petra in een prachtige mooie rode jurk en Jan  kwamen op en begonnen met het nummer Terra Promessa. We hoorden heerlijke kerstmuziek met o.a nummers zoals Silent Night, Cantique De Noel, White Christmas maar ook  niet kerstnummers zoals o.a. Nessun Dorma, Time to say goodbye. Alles klopte gewoon met dit concert, het prachtige kerkje zorgde voor een heerlijk  intiem kerstsfeertje, het was gewoon genieten.

Voor een sfeer impressie klik hier.

Carla Jongman heeft ook foto’s gemaakt tijdens dit concert, klik hier om haar foto’s te zien.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en muzikaal 2014!!!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *