Twee uitverkochte voorstellingen in Goudse Schouwburg voor Petra Berger…

 

De stad van de Goudse Kaas en Stroopwafels maar ook van het meest gastvrije theater van Nederland. De Goudse Schouwburg te Gouda. Prachtig theater en gastvrij waren ze zeker zoals je leest op de facebook pagina van Petra Berger 🙂

 

Dit weekend 4 en 5 november 2017 stond Petra Berger met haar voorstelling A Tribute to Streisand in Gouda. Binnen ‘no time’ waren deze dagen uitverkocht. Maar er was iemand die had mazzel. Zie hieronder haar verhaal.

 

Omdat ik te laat was voor een ticket voor Petra haar optreden in de Goudse schouwburg in Gouda, voor mij dicht bij Den Haag, (waar ik stevig van baalde) had ik gelezen op de site dat ik mijzelf op de wachtlijst kon laten plaatsen. 
Nooit verwacht maar weken erna werd ik gebeld door de medewerkster van de schouwburg, er was een kaartje beschikbaar, ik vroeg nog, heeft u er nog een?,,neen u mag blij zijn,,en dat was ik natuurlijk ook. Rij 1, mooier kan ik het niet krijgen 🙂
Leuk om dit uitje te combineren met een etentje bij de Griek met Josetta en daarna genieten van Petra Berger met haar band.
Ik zelf ben een grote fan van Barbra Streisand, had ook erg genoten van Petra haar optreden van Touched by Streisand dus ik verwachtte ook veel van dit optreden van Tribute to Barbra Streisand door Petra Berger.
Er was een beamer geplaatst en op het scherm waren clips te zien van Barbra.
De 4 koppige band begon en Petra kwam op en zong diverse bekende en onbekende nummers van Barbra.
De zaal genoot en ik natuurlijk ook.
Tevens vertelde Petra diverse details van Barbra Streisand van de clips die getoond werden op het scherm van de beamer.
De allerbekendste nummers zoals Guilty, Memories en Papa can you hear me, werden loepzuiver gezongen, bijgestaan door een 4 koppige band was het zo genieten. En totaal niet verwacht werd mijn lievelingsnummer  ook nog gezongen, dat was de kers op de taart:))))Close your eyes.
Ik kan het iedereen aanraden om een kaartje te kopen voor deze show van Petra Berger, het is de hele avond genieten.

Wilma Dommanschet.

 

Zie de foto’s voor een impressie.

Gouda 4-11-2017-5373Gouda 5-11-2017-5548Gouda 5-11-2017-5544Gouda 5-11-2017-5679Gouda 5-11-2017-5605

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *