Theatertour Passione Italiana van Petra Berger is begonnen…

Met haar nieuwe theater show Passione Italiana keert Petra Berger terug naar haar roots. Mooie Italiaanse Cross-over stukken waarin zij haar ongelofelijke stembereik volledig aanspreekt.
Samen met haar 4 koppige begeleidingsband (waar twee volbloed Italianen inspelen) staat zij garant voor, zoals zij het zelf zegt, een reis naar de ziel van Italië.


De tijden van Eternal Woman, haar eerste zo succesvolle cd, herleven en voor de fans van het eerste uur die tijdens de try-out aanwezig waren, een reden om gelijk kaartjes te bestellen voor één van de volgende shows.
De karakteristieke Italiaanse (licht hese) stem van Alessandro Neri (de toetsenist) en die van Petra kleuren prachtig bij elkaar, bij de nummers die zij samen zingen zoals het duet Life Goes on.


Vol bewondering werd er in de pauze gesproken over Ennio Morricone’s C’era Una Volta Il west (zie hier kleine opname) die werkelijk van een ongekende schoonheid was. Voor liefhebbers van authentieke Italiaanse (Napolitaanse) liedjes, mooie filmmuziek, cross-overs (van haar eerdere cd’s), een beetje opera maar ook een vleugje Nederlandstalige-Italiaanse muziek is deze show een ware aanrader.


Italië is opeens heel dichtbij en ik denk dat Petra en haar Amici de ziel van Italië op een fantastische wijze hebben blootgelegd en vertolkt.  

De nieuwe cd van Petra komt in maart uit (ze is deze nog aan het opnemen) en veel nummers uit deze show waaronder het prachtige Adagio van Albinoni zullen hierop terug te vinden zijn.

Voor meer foto’s klik hier… 

Komende zaterdag 23 februari staat ze met Passione Italiana in theater de Vest te Alkmaar. Voor meer info of tickets klik hier.

Zie link concerten op deze site waar Petra Berger nog meer staat met deze geweldige show!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *