Petra Berger voor de 2e keer in Hollum Ameland…

* door Kees van de Laar *

Vriendschap als Memory.

Wat was het leuk om Petra na haar succesvolle optreden in één van de eerdere edities van kunstmaand Ameland weer terug te zien in de N.H.Kerk in Hollum voor de 2018 versie.
In de sfeervolle kerk (waar extra stoelen bijgezet moesten worden om iedereen te kunnen laten zitten) gaf zij, ondersteund door Edwin Schimscheimer, het publiek dat grotendeels speciaal hiervoor naar Ameland was gekomen, een wervelend optreden.

Ameland 24-11-2018-9667

 

 

 

 

 

Gepassioneerde Italiaanse stukken als voorproefje van  haar nieuwe cd die in het voorjaar uitkomt maar ook Nederlandstalige ballades en mooi repertoire van Barbra Streisand werden gespeeld.
De ode aan de liefde het nummer Evergreen werd speciaal opgedragen aan een verliefd stel op de eerste rij .

Ameland 24-11-2018-9676Ameland 24-11-2018-9652

 

 

 

 

 

Leuk dat Edwin die zelf sing and song writer is twee eigen nummers speelde waar ook Petra zichtbaar van genoot.

Ameland 24-11-2018-9680

 

 

 

 

 

 

 

Als Petra na afloop aan ons vraagt of we  het mooi vonden  en hebben genoten is een volmondig já het antwoord.
Het leuke aan het volgen van Petra door het hele land is dat onafhankelijk van de samenstelling van de fan groep het altijd voor tijdens en na een concert super gezellig is . Mooie vriendschappen heb ik zien ontstaan gedurende de jaren dat ik haar nu volg en dat maakt alles nog waardevoller.

Petra eindigde haar optreden met het schitterende memories en die heb ik ook weer gemaakt op het prachtige Ameland, waar 4 fans van Petra Berger na een heerlijke dag al zingend het licht in de plaatselijke kroeg hebben uitgedaan.

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *