Petra Berger in theater Het Park te Hoorn…

Petra Hoorn (5)

Donderdag 20 februari was voor mij een dag met een gouden randje. Ik ben al 25 jaar fan van Petra Berger en ga dan ook met regelmaat naar concerten van haar.

Op deze bewuste donderdag zat mijn partner achter de computer en riep, als je nu Petra een mailtje stuurt en je bent de eerste heeft ze 2 vrijkaartjes voor vanavond. Dit las zij op Facebook.

En omdat ik de concerten van Petra met band toch het allermooist vind en ik hier wel heel graag samen met mijn partner heen wilde, heb ik meteen een mail gestuurd en toen maar afwachten.

Na een half uurtje kwam het verlossende bericht, we hadden de kaartjes gewonnen en waren super blij.

Nadat we wat dingen hadden omgegooid zijn we aan het begin van de avond richting Hoorn gereden. Daar aangekomen hebben we de kaarten opgehaald en zijn we naar de zaal gegaan. We hadden fantastische plaatsen en er zin in.

Petra begon met het mooie The voice en daarmee was het concert begonnen. Er kwamen veel mooie nummers voorbij zoals Nocturne,Let me fall, When he spoke my name, Gabriella’s song.

Petra Hoorn (27)  Petra Hoorn (23)

De hele avond liet zij nummers horen van haar vorige cd’s en nieuwe nummers die nog nooit live gebracht zijn door haar. Ondanks dat wij dit concert al een keer gezien hadden bleef het verrassend en mooi en genoten wij volop.

Petra en band bedankt voor weer een fantastische avond met mooie muziek. En natuurlijk Petra bedankt dat je ons deze avond hebt mee laten beleven.

 

Marijke.

Voor meer foto’s Klik hier.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *