Petra Berger met A Tribute to Streisand (IJsselstein, Den Helder en Enschede)

Ik wil geen ster zijn maar gerespecteerd worden om mijn harde werken” één van de mooie uitspraken van Barbra Streisand die Petra Berger aanhaalt in haar nieuwe theater show A Tribute to Barbra Streisand.

 

IJsselstein 25-10-2017-4732
Samen met haar 4 koppige begeleidingsband (allen multi-instrumentalisten) en gebruikmakend van prachtige video-opnames neemt ze ons mee naar de jeugd jaren van Barbra Streisand waarna we een muzikaal overzicht krijgen van dit muziek en film icoon.

 

 

De veelzijdigheid van het repertoire maakt dat de show bruist van het begin tot het eind. Pop, rock, klassiek, musical, filmmuziek prachtige duetten aangevuld met de beelden maken dat je een mooi beeld krijgt van het totale oeuvre van Barbra Streisand.

 

Enschede 28-10-2017-5116-2Enschede 28-10-2017-5127-2

Enschede 28-10-2017-5122-2

 

 

 

 

 

 

 

Petra zingt, danst, vertelt acteert en laat zien dat ook zij, net als Barbra, over een behoorlijke dosis komisch talent beschikt. Knap hoe de emoties op het scherm doorvertaald worden in de songs die daarop volgen.

 

 

 

 

Barbra vertelt bijv geraakt over haar grote voorbeeld Judy Garland en over een gebeurtenis in haar leven waardoor ze zeker wist dat de film Yentl er ooit zou komen en Petra en haar band geven dat gevoel perfect weer.

 

 

IJsselstein 25-10-2017-4522

 

 

De bewondering die Petra heeft voor Barbra Streisand (dat voel en hoor je de hele show door) in combinatie met de prachtige stem van Petra maken dat deze tribute een absolute aanrader is voor Petra Berger fans maar vooral ook voor een ieder die Barbra Streisand een warm hart toedraagt .

 

 

 

Voor meer foto’s Fulco theater IJsselstein. Klik hier.

Voor meer foto’s theater De Kampanje Den Helder. Klik hier.

Voor meer foto’s Wilmink theater (Grote Kerk) Enschede. Klik hier.

Deze maanden staat Petra Berger nog in vele andere theaters, door het hele land zoals Gouda, Bussum, Leeuwarden, Dronten, Almere, Gemert, Hoofddorp, Schipluiden, Purmerend, Stadskanaal, Lelystad, Emmeloord en Almelo.

Zie link concert voor alle data.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Petra Berger met A Tribute to Streisand (IJsselstein, Den Helder en Enschede)

  1. Petra Berger says:

    Dank voor deze mooie woorden en foto’s! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *