Petra Berger in ‘t Spant Bussum uitverkocht BAM!…

’t Spant in Bussum, zaterdag 11 november 2017…the place to be!  Ik heb wederom genoten van de prachtige show ‘Tribute to Barbra Streisand’ van Petra Berger en haar muzikale mannen.

 

 

Bussum 11-11-2017-5774Een avondje Petra Berger is altijd genieten, maar deze show staat als een huis, BAM! Wat zit het goed in elkaar…. een muzikale reis door het leven van Barbra Streisand. Nummers uit musicals  en films (ik ga niet alles verklappen want dat is niet leuk als u de show nog gaat zien) een duet met Edwin Schimscheimer en Frank van Essen, zo prachtig en verrassend. Wat ik wel graag wil noemen is de film Yentl, met het prachtige nummer ‘Papa Can You Hear Me’. Soms heb je een moment dat iets je diep raakt, dat had ik zaterdagavond. Ik ben vast niet de enige geweest en ach, het is donker in het theater dus laat maar komen die emoties.

 

 

Bussum 11-11-2017-5967

 

 

Voor mij was is dit de derde show want ik vind het zo mooi, dat ik het er voor over heb om elke keer weer vanuit Twente door Nederland te crossen. Muziek is voor mij emotie en rust en Petra kan als geen ander mij raken met haar stem. Combineer die stem met Barbra Streisand en je krijgt een wervelende show voorgeschoteld waar veel mensen hard aan gewerkt hebben, dat kan niet anders.

 

 

Er komen veel prachtige songs voorbij, voor elk wat wils.
En dan de finale, weer BAM! Het spettert van het toneel af en ik overdrijf niet. Het is zo leuk om daar te zitten en te horen van mensen om je heen “wat kan ze mooi zingen hé”. Ik geniet daar van, want als er iemand is die uitverkochte zalen ( en dat gebeurd nu) verdient, dan is het wel Petra Berger.

Bussum 11-11-2017-6028

 

 

 

 

 

Bent u al nieuwsgierig? Zie www.petraberger.nl voor kaartjes!

Carla

Klik hier voor meer foto’s.

Bussum 11-11-2017 bew-5899

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *