Petra Berger haar eerste kerstconcert van dit jaar bij koor Song of Joy…

Gisteren was Petra Berger de gast soliste bij het koor Song of Joy in Asperen tijdens het voor haar eerste kerst concert van het jaar.

Song of Joy Leerdam Petra Berger

 

 

 

 

 

 

 

De zaal was heel mooi in kerstsfeer gebracht. Een koorlid vertelde me dat ze er dagen mee bezig waren geweest om het zo gezellig te maken. Petje af, want sfeervol was het.

 

Kerst Song of Joy 9-12-2018-9965Kerst Song of Joy 9-12-2018-9832Kerst Song of Joy 9-12-2018-9919Kerst Song of Joy 9-12-2018-9973

 

 

Zie foto’s hierboven voor de sfeer en klik hier om meer foto’s te bekijken.

Voor ons was het ook heel leuk om Petra Berger weer samen te horen en zien met Arwin Kluft.
Vooral het duet Because we Believe en This World bezorgde ons kippenvel, waarbij Petra en Arwin prachtig vocaal werden ondersteund door het koor.

Arwin Kluft song solo o.a. het nummer You raise me up en eerlijk. Wij kennen het nummer vooral van de geweldige vertolking van Petra, maar om het een keer van hem te horen was ook heel mooi.

Als laatste werd door iedereen gezellig mee geklapt en gezongen met Glory Hallelujah. Een feestje was het wel…

Kerst Song of Joy 9-12-2018-9962

 

 

 

 

 

Een aantal jaren geleden hebben Petra Berger en Arwin Kluft samen gewerkt in de musical Diner voor Twee. Dit stuk was speciaal voor de Zonnebloem geschreven.
Leuk om ook een paar nummers te zien uit deze musical. Klik hier voor Alles blijft bestaan (The way we were) en hier voor Terra Promessa.

 

 

Volgende week gaat onze kerstreis door naar Driel, waar Petra te gast is bij het koor Enjoy. Dit concert is reeds uitverkocht.

Petra Berger en Enjoy Driel

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *