Petra Berger haar 1e show van “Eternal Songs” …

Petra Berger….een unieke, veelzijdige zangeres met een betoverende stem die niemand onberoerd laat.

…..en zo was het vrijdagavond in theaterhotel Almelo. Ik ben zelden zo onder de indruk geweest. Ik had mij er op verheugd en Petra  heeft  mijn verwachting meer dan volbracht.

Petra heeft een fantastische band om zich heen heeft verzameld, bestaand uit: bandleider/pianist  Henk Ruiter die ook zomaar even achter de drum plaats neemt, een basgitarist  Luca Genta die ook Cello en Whistles kan spelen , gitarist Jan-Peter Beijersbergen en Frank Van Essen, een drummer die ook prachtig viool kan spelen, tot ontroerendst toe. Dit maak je niet vaak mee.

Petra Almelo  (7)
Foto: Linda Steenhuis

Eternal Songs, een concert met een cross-over van licht, lyrisch klassiek, mystiek, Keltisch, pop en spirituele invloeden. Heerlijk wegdromen dus.

Eternal Songs Petra Berger -2014

Van het begin tot het eind verbaas ik me er (weer) over hoe goed Petra live is, en hoe makkelijk zij haar songs zingt. Het  prachtige sfeervolle Gabriella’s Song  uit de film As it is in heaven  tot het  iets klassiekere When he spoke my name (oorspronkelijke bewerking van Mozart,) van haar eerste album Eternal Woman. Het wat uptempo nummer Get to France van Mike Oldfield was ook schitterend.

Eternal Songs Petra Berger -

Dit fantastische concert van 1,5 uur was natuurlijk veel te kort. Voor je het weet is het weer voorbij..zo mooi..

en zoals dat wel vaker gebeurd bij goede concerten heb ik het hele concert in mijn dromen nog eens herbeleefd.

Ik wil de mensen  ook graag uitnodigen om dit concert live mee te maken. Zie concerten voor de data. Eerst volgende is a.s. zaterdag 25 januari in theater de Willem in Papendrecht.

Voor meer foto’s Klik hier..

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *