Petra Berger en Jan Vayne in het Overijsselse Nijverdal…

Vrijdag avond 4 april gaven Petra en Jan een concert “Closer than Ever”voor een volle zaal in Nijverdal in het Zin In Theater.

Het was een mooi concert waarbij je voelt dat er een muzikale klik is tussen deze twee artiesten.

Aan het eind van een concert mag het publiek kiezen welk nummer ze nog graag zouden willen horen van Petra en Jan. Deze keer was het You Raise me Up, Nella Fantasia en geheel verrassend was het nummer van John Lennon Imagine. Super mooi gezongen en gespeeld, even weer een kippenvel momentje. Eigenlijk is het toch ongelooflijk dat bijna ieder nummer door Jan op de piano maar eventjes gespeeld wordt, en dat Petra ook nummers zingt die ze eigenlijk nooit zingt, ook even ten gehoren brengt, grote klasse. Dit zijn gewoon twee fantastische artiesten.

Een fotocollage van deze avond…

Collage Nijverdal 1  Collage Nijverdal 9  Collage Nijverdal 3
Collage Nijverdal 7  Collage Nijverdal 6  Collage Nijverdal 5
Collage Nijverdal 4  Collage Nijverdal 2  Collage Nijverdal 8
Foto’s gemaakt door Carla Jongman en Fansite. Voor meer foto’s Klik hier.

Hieronder een leuke reactie aan de Fansite van twee bezoekers die ook aanwezig waren bij dit concert.

 

Hallo Josetta,

 

We vonden het vrijdag een fantastische gezellig avond daar in Nijverdal. Leuk je te ontmoeten. Wij komen zelf uit Borne en waren nog niet eerder in theater Nijverdal, nog hebben wij Petra eerder gehoord.

We hoorden een opname van haar van Nella Fantasia. Prachtig. 

We wilden haar heel graag horen en zien….. en ze was in de buurt dus snel kaarten gekocht en. we hebben absoluut geen spijt.

We zingen zelf ook zoals je denk ik wel hebt meegekregen. Je hoort veel om je heen, maar Petra is super en vooral spat zuivere stem. Dat hoor je wel eens anders ook van professionals. .. Jan kan er ook wat van. 

We hebben 2 cd’s van haar gekocht en zeer inspirerend. Helemaal onze muziek, zeker gaan we de andere cd’s van haar aanschaffen.  We hopen nog veel van haar te mogen horen en te genieten.

Bijgaand zoals beloofd de foto’s. Helaas zijn ze niet zo heel geweldig geworden, het was wat donker daar die verlichting… maar ja als goedmaker doe ik er nog maar een paar van ons bij in Mozart & More stijl als ode voor Petra. haha  

Zonnige groet van

Frans van den Brink

Michael de Lange

 

www.classicandmore.nl

Frans en Michael Nijverdal 4-4-2014 (1 van 1)   ClassicandMore
_______________________________________________________________________________________________________

Komende zondagmiddag staan Petra  en Jan met dit concert in theater Den Durpsherd te Berlicum. Daarna telt deze tournee nog maar 5 voorstellingen, Putten, Rijswijk, Zevenaar, Valkenswaard en als laatste Maassluis. Dus wees er snel bij..

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *