Passione Italiana, een droom cd die werkelijkheid kan worden…

Petra Berger Passione Italiana-

 

 

 

 

 

 

 

De wereld verandert in snel tempo.  Alles moet steeds sneller,  wordt onpersoonlijker en we hebben haast geen tijd meer voor ons zelf. Het enige lijkt wel, wat nog ècht van ons zelf is, zijn onze dromen die we vaak niet delen of nastreven.

 

 

Petra Berger op kasteel de Haar

Nu heeft Petra ook een droom en om die te verwezenlijken heeft ze onze hulp nodig.

De muziekindustrie is verandert en de platenmaatschappijen hebben geen budget meer voor zo een mooie cd als Petra graag weer wil maken.
Mooie (Italiaanse) muziekstukken met een groot orkest, een echte ‘ouderwetse’ nieuwe Petra Berger cd. Als je iets heel graag wilt dan zoek je andere wegen verlaat je je comfort zone (daar alleen al heel veel respect voor) en daarom nu een Crowdfunding actie.

 

 

 

Wij kunnen bv. de cd al bestellen voor hij er is, je ontvang als 1e het album compleet met handtekening. Ook organiseert Petra allerlei extra activiteiten die u op haar Crowdfunding pagina kunt vinden.

Petra Berger is niet alleen één van de beste maar ook één van de meest sympathieke zangeressen van Nederland en ik hoop zo dat het ons met zijn allen lukt haar droom te verwezenlijken.

Klik hier voor meer info van haar Crowdfunding actie.

 

 

 

_______________________________________________________

Facebookpagina Petra Berger
Dit is een voorproefje van de CD ik graag wil gaan maken. Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Als je financieel wilt meehelpen om dit album mogelijk te maken dan kun je vanaf 10 euro bijdragen via de betrouwbare site van Voor de Kunst. Daarmee kun je ook als eerste de CD ontvangen en zelfs bij de release party zijn. Alvast veel dank! LINK: https://www.voordekunst.nl/…/7195-passione-italiana-cd-petr…

_______________________________________________________

Petra Berger Passione

Foto voor theater brochure 2018Passione Italiana Petra Berger

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *