Night of the Proms Rijnsburg…

Promsconcert 17 Augustus te Rijnsburg…

Door Wilma Dommanschet.

Gisteravond hebben we genoten van het Promsconcert te Rijnsburg met medewerking van Jan Vayne, Petra Berger en Martin Mans met de muzikanten van The Martin Mans Band, Jantine Kalkman, Evelien Keesmaat en Martin Snel.

Het concert vond plaats op het plein voor de Hervormde Kerk en wij dachten dat het in de kerk was,,dus foutieve keuze kleding;))). Petra vond het wel warm onder de lampen.

E.Futselaar bron:E.Futselaar

We vertrokken om 6 uur uit Den Haag en Rijnsburg is vlakbij dus om half 7 auto geparkeerd en toen we naar de kerk liepen hoorden we Petra zingen,,dus de soundcheck was bezig en wij hadden al een voorafje.

Alles was omheind met hekken maar een hek had een opening,,dus wij er doorheen waar we nog wat andere fans van Petra tegenkwamen, een medewerker van de Oranje Vereniging kwam naar ons toegelopen en na het tonen van onze kaarten mochten we binnen de hekken blijven,,en zaten we dus op rij1.

Om 19.00 uur vielen er wat druppels dus er was ff paniek van,,,,,maar de motregen hield snel op en alle apparatuur van de Flora Brass Band werd ,met tevens een hoeveelheid stoeltjes binnengebracht.

Florabrass band Rijnsburg         Jan Vayen en Martin Mansbron:A. Nieuwland

Even voor acht uur begon de Flora Brass Band te spelen, zij hadden een gevarieerd programma en iedereen genoot hiervan. Om half 9 kwam Jan, Martin,Petra,Jantine, Evelien en andere Martin en zij trakteerden ons van een heerlijk avondje tot ongeveer 22.00 uur.

Rijnsburg 17 aug 2013 (Kees 2)           Rijnsburg 17 aug 2013 (Wilma)

Wij kregen nog een toegift van bovengenoemde artiesten met Petra’s mooie nummer , Time to say goodbye. Wij vonden het een heerlijke avond uit met genieten van topartiesten en bij deze bedank ik iedereen  en tot een volgend optreden met zang van Petra ergens  in Nederland.

Rijnsburg 17 aug 2013 (37) foto:Linda Steenhuis

Voor meer foto’s van Linda Klik hier

Voor meer foto’s van Kees van der Laar Klik hier

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *