Nieuwjaarsconcert in Klundert met Petra Berger en Jan Vayne

Een mooi Nieuwjaar (concert) 18 januari 2019.

Als het nieuwjaarsconcert in de stad Klundert de maatstaf is voor wat 2019 ons te bieden heeft op muzikaal gebied dan wordt het een fantastisch mooi jaar.
Weer terug in Klundert en het muzikale recept was net als in oktober 2018 zeer smaakvol.


De Stad KLundert


Petra Berger samen met Jan Vayne en het Nationaal Strijkorkest met dit keer als extra toetje een organist Henk Strootman.


Petra als de charmante gastvrouw die niet alleen weergaloos zingt maar ook de nummers op natuurlijke wijze aan elkaar praat.
Jan virtuoos als altijd en de warme klanken van het strijkorkest omgeven door de prachtige locatie geven de vrieskoude buiten geen kans om binnen te komen.Nummers als My One True Love, If Came The Hour en Un Jour Un Enfant vervelen nooit en als Petra de Italiaanse weg inslaat met l’Ultimo Abbraccio, Nessun Dorma en Terra Promessa gaan mijn gedachten automatisch naar de nieuwe Italiaans talige cd die Petra nu aan het opnemen is.


Met wie zingt zij een duet, welke oude bekende maar ook gloednieuwe nummers staan erop? Vragen die binnenkort beantwoord gaan worden beginnend met de start van haar nieuwe theater show
Passione Italiana op 15 februari in Goirle en de CD presentatie op 17 maart.
Eén antwoord weet ik wel al “ Petra Berger is live al van een uitzonderlijke klasse” dus dat belooft wat voor de nieuwe cd en de nieuwe tour.
Het muzikale jaar 2019 is heel mooi begonnen maar het wordt nog veel mooier.
Wacht maar af .

Kees van de Laar.Voor meer foto’s van dit concert klik hier.

Voor alle data van Petra Berger haar nieuwe show Passione Italiana zie link concerten.This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *