Intiem concert in hotel de Heerlickheijd te Ermelo…

Zaterdag was er de Meet en Greet en intiem concert van Petra Berger en Jan Vayne .

Meet en Greet Ermelo 1             Meet en Greet 7

Een Meet en Greet, wat moet je je daar bij voorstellen?

Nou..Met bij binnenkomst een glas Prosecco en in tussentijd een heerlijke versnapering (geitenkaas met rodebietensaus). Het was een leuk onderonsje met Petra Berger en Jan Vayne, ze gingen alle tafeltjes langs om ff gezellig te kletsen en nadien nog met velen op de foto. Gewoon een lekker ongedwongen sfeertje en vooral, heel gezellig.

Meet en Greet Ermelo 2  Meet en Greet Ermelo 3  Meet en Greet Ermelo 5  IMG_4284kl

Het was bijna een privé concert, zo een 80 man publiek in een kleine maar prachtige zaal in Golden Tulip Hotel de Heerlickheijd. Mede georganiseerd door Livetheater.nl

Bewerking Jan en Petra 

Petra zong dit keer nummers van haar cd’s zoals The way we were, Zeg me wie je ziet, Evergreen, If came the hour maar ook nummers die we niet zo vaak van haar horen zoals Don’t cry for me Argentina uit de musical Evita, Memory uit de musical Cats, The greatest love van Whitney Houston en Colors of the wind afkomstig uit de Disneyfilm Pocahontas. De laatste heeft Petra ook gezongen tijdens de Internationale Gruenewoche in Berlijn. Dus blij dat ze dit nummer ook vanavond ten gehore bracht! Kippenvel.

 

Zelf wil ik Petra heel erg bedanken voor de lieve woordjes en presentje aan het eind van het concert, voor het 5 jaar verzorgen van deze fansite!

Voor meer foto’s Klik hier

____________________________________

Hieronder een verslagje van Carla en Annelies die ook bij dit concert aanwezig waren….

 

A Romantic Summer Night (Ermelo, 22 juni 2013). 

Show en Events

Zaterdag zijn wij naar Ermelo geweest waar Petra Berger en Jan Vayne een gezellige en intieme voorstelling gaven in Royal Tulip Hotel De Heerlickheijd van Ermelo. 

Na een Meet & Greet (leuk idee trouwens!) aan het eind van de middag, begon het concert om 20.30 uur ten overstaan van een gezellige groep fans van zowel Petra als Jan in een knusse en informele sfeer. Het is een prachtige locatie (ondanks het feit dat het weer niet meespeelde, maar dat mocht de pret niet drukken). 

De zaal zelf was mooi en sfeervol aangekleed, compleet met kroonluchters en kaarslicht. Geluidsman Mark had goed zijn best gedaan en het klonk allemaal prima. De nodige dosis humor tussen de veelzijdige romantische nummers door ontbrak niet en Petra legde (zoals altijd) al haar gevoel in haar prachtige sopraanstem. 

Muziek en emotie zijn bij Petra onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat onderscheidt haar in onze ogen van veel andere artiesten. Het lukt haar steeds weer om ons met een vette glimlach stil te doen staan bij degenen die wij helaas hebben moeten loslaten. 

De absolute hoogtepunten en het meest romantisch vonden wij ‘Liefde van Later’, ‘Zeg Me Wie Je Ziet’, ‘If Came The Hour’ (fantastische tekst) ……. en natuurlijk mocht ‘Terra Promessa’ niet ontbreken, DE doorbraak van Petra, alhoewel, het zij gezegd, wat minder ‘indrukwekkend’ met slechts piano. 

Geheel terecht werd nog even een dankwoord aan Josetta Mellies gericht, die nu al meer dan vijf jaar een fansite bijhoudt zodat fans niets hoeven te missen. 

Petra en Jan, wij kijken uit naar jullie volgende voorstelling! 

Lieve groet, 

Carla en Annelies 

Gronau, 25 juni 2013.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *