Welkom

Updated 12 Januari 2018! 

Welkom op de vernieuwde Officiële fansite van zangeres  Petra Berger  

Wij wensen iedereen een gezond, muzikaal en gelukkig nieuwjaar!! Cheers!!

Happy New Year 2018

 

 

 

 

 

 

 

Op deze fan site van Petra Berger  is veel te vinden over deze fantastische  zangeres, o.a. nieuws, filmpjes, verslagen en foto’s van concerten etc.

 

 

Eind dit jaar (2017) staat Petra Berger weer in de theaters en dit keer met een
Tribute to Streisand. 75th ANNIVERSARY CONCERT.

20171118 Petra Berger - A Tribute to Barbra Streisand

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand viert op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder theaterconcert. Als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat zangeres Petra Berger. Samen met haar band zal ze vanaf oktober 2017 toeren langs de Nederlandse theaters.
Petra Berger weet haar publiek al jaren in vervoering te brengen met haar stem. Zij is bekend om de unieke wijze waarop zij klassieke muziek combineert met pop. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig. Petra keert met dit concert terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden.
“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

Zie link agenda/concerten voor info.

 

 

 

Zie hieronder een leuke compilatie van 30 jaar Petra Berger. 1987 – 2017

 

 

Nieuwe single “De hoogste tijd”  van Petra Berger, nu te downloaden.

Zie hier de links.
iTunes / Apple Music: http://bit.ly/DeHoogsteTijdIT
HitsNL: http://bit.ly/DeHoogsteTijdHNL
Deezer: http://bit.ly/DeHoogsteTijdDZR

Petra gefeliciteerd met deze prachtige single en clip!

Petra Berger ‘s stem doet denken aan die van beroemde zangeressen als Barbra Streisand, Sarah Brightman en Emma Shaplin. Met haar hoge heldere stem zingt ze net zo makkelijk klassiek werk als musical en popmuziek. Haar carrière begon in de jaren tachtig. Samen met haar zus vormde ze het duo Chess. Na hoofdrollen in o.a. musicals als Sweeney Todd en de Sound of Music, ontving ze welverdiende gouden en platina platen voor haar solo-albums. Petra Berger brak door in o.a. Finland, Spanje en Mexico en in Turkije is ze absoluut een ster. Duetten met de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli tijdens zijn concert in Gothenburg en een steeds terugkerende samenwerking met de succesvolle Italiaanse tenor Alessandro Safina zijn dan ook een gevolg van haar internationale stijl en bekendheid.
Onder de link Fans zou jij ook kunnen staan met een foto.

 

Mocht je ooit met Petra op de foto zijn geweest, stuur deze foto dan naar info@fansitepetraberger.nl en je komt er ook bij.

Ik zou zeggen, snuffel gerust wat rond op deze fansite en altijd leuk om een berichtje te zien in het gastenboek.

Veel kijkplezier, Groeten Josetta Mellies.

 

 

Hieronder een aantal leuke clips gemaakt op nummers van Petra Berger o.a. over Cleopatra (All for love), Joan of Arc (I’m coming home), Joanna the Mad (Eres todo para mi) , Samson en Delilah (Mon Coeur s’ouvre a ta voix… 

 

 

6 Responses to Welkom

 1. kees vd Laar says:

  Ziet er weer top uit. Lekker 2015. Top zangeres Top site. Leuk die bovenbalk.

 2. Wilma Dommanschet says:

  Heb alles weer eens doorgelezen, wat leuk dan, al die herinneringen van de optredens. Tevens wil ik ook nog even vermelden dat de site weer prachtig is geworden na je “update”.Vanavond al 2 uurtjes veel bekeken, en dat worden nog meer uurtjes. Bedankt Josetta, ziet er prachtig uit.

 3. Fansite ziet er mooi uit Josetta. Veel informatie en mooie foto’s!

 4. Mooie website Josetta met veel informatie en foto’s.

 5. Wat hebben we zondag 20 maart 2016 een prachtig concert mogen beleven in ons Muziektheater ‘t Kerkhuys in Spanbroek! Het concert ‘Van Bach tot Abba’ van Petra Berger & Jan Vayne was een fantastisch samenspel van twee topartiesten. Zeker voor herhaling vatbaar.

 6. Ivonne van Olmen says:

  Geweldig concert zo intiem en direct contact. Zoektocht naar geluk was echt een geluks moment voor mijn man en mij. We waren er om ons 32 jaar samen zijn waarvan 23 jaar getrouwd te vieren.
  Dank je wel .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>